Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022

«Ο Πάνος Μιχαλόπουλος μου τη γνώρισε τότε και...» - Εκθέτει τη Ρούλα Κορομηλά για την καριέρα της πασίγνωστος ηθοποιός

Έτσι άρχισε για μια μεγάλη καριέρα

15 Αυγούστου 2022 12:55
«Ο Πάνος Μιχαλόπουλος μου τη γνώρισε τότε και...» - Εκθέτει τη Ρούλα Κορομηλά για την καριέρα της πασίγνωστος ηθοποιός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος πολλές φορές έχει μιλήσει για το γάμο του με τη Ρούλα Κορομηλά και όχι με τα καλύτερα λόγια, με πασίγνωστο ηθοποιό να αναφέρεται επίσης στο πώς ξεκίνησε η παρουσιάστρια τη μεγάλη της πορεία.

Ο Δήμος Μυλωνάς, είχε μιλήσει στο «Πρωινό» για την ενασχόλησή του με την τηλεόραση, αλλά και την πρώτη φορά που είδε τη Ρούλα.

Τα λόγια του Μυλωνά για τη Ρούλα

Για το πώς μπήκε, λοιπόν, στη ζωή του η τηλεόραση, ο Δήμος Μυλωνάς αφηγήθηκε πως εκείνος έπαιζε στο θέατρο μαζί με τον Πάνο Μιχαλόπουλο. Τότε στο θέατρο Καλουτά, μια μέρα στο καμαρίνι του Μιχαλόπουλου που ήταν απέναντι από το δικό μου ήρθε μια κοπέλα με κοντό μαλλάκι, ξανθιά, μου λέει ο Πάνος: «Η γυναίκα μου η Ρούλα».

Και έτσι γνωρίζω την Κορομηλά στο καμαρίνι του Πάνου Μιχαλόπουλου. Μου λέει η Ρούλα, δαχτυλογράφος στην ΕΡΤ τότε, ότι κάνουν δοκιμαστικό για ένα πρωινό και να τους πει να κάνω ένα δοκιμαστικό. Έγραψα κάποιες ατάκες για το δοκιμαστικό, αλλά ήθελα κάποιος να μου τις κρατάει. Μου λέει θα σου τις κρατάω εγώ, θα κάνω την γλάστρα. Ακομπλεξάριστο άτομο, εντελώς άνετη. Η κάμερα έπαιρνε και την Ρούλα. Όταν τελείωσε το δοκιμαστικό για εμένα, ήρθαν μας φώναξαν στο γραφείο και μας είπαν σας επέλεξαν και τους δύο να κάνετε το πρωινό. Η Ρούλα λείπει από την τηλεόραση και τον κόσμο, αφού είναι πάρα πολύ αγαπητή», εξήγησε ο ηθοποιός και παρουσιαστής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share