Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022

«Δώσαμε απλά ένα φιλί και μετά από αυτό...» - Αποκάλυψε τη σχέση του ο Νίκος Μουτσινάς

Μίλησε για το πώς άρχισε να ανακαλύπτει τον εαυτό του

15 Αυγούστου 2022 11:09
«Δώσαμε απλά ένα φιλί και μετά από αυτό...» - Αποκάλυψε τη σχέση του ο Νίκος Μουτσινάς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Μουτσινάς κατάφερε μες στα χρόνια να γίνει ένας κορυφαίος παρουσιαστής, απολαμβάνοντας τη δυνατότητα να μιλήσει για τη σεξουαλικότητά του, ελπίζοντας σε μια καλύτερη κοινωνία, η οποία θεωρεί κατά κύριο λόγο τέτοια θέματα ως ταμπού.

Μιλώντας πρόσφατα σε συνέντευξή του στο περιοδικό Antivirus και τον δημοσιογράφο Βασίλη Θανόπουλο, ο γνωστός παρουσιαστής, που παράλληλα κάνει τη δική του προσπάθεια να υιοθετήσει ένα παιδί, μίλησε για τη «ρευστότητα» της σεξουαλικότητας και τις πρώτες του ερωτικές εμπειρίες.

Η αποκάλυψη του Μουτσινά για το coming out

«Η πρώτη μου ερωτική επαφή ήταν με γυναίκα και ήταν εξαιρετική. Απλώς κάποια στιγμή, εκεί γύρω στα 19 μου, κατάλαβα ότι μου άρεσε ένα άλλο παιδί με το οποίο κάναμε μαζί πρόβες. Υπήρχε κάτι στην ατμόσφαιρα και ήταν η πρώτη φορά που μπήκα στη διαδικασία να κάνω κάτι με ένα άτομο του ίδιου φύλου. Καλά μην φανταστείς, δεν έγινε και κάτι ολοκληρωμένο. Δώσαμε απλώς ένα φιλί. Ωστόσο, αυτό το φιλί με συγκλόνισε. Θυμάμαι να γυρίζω σπίτι εκείνη τη μέρα από την πρόβα και να νιώθω ότι έχω πάνω μου έξι καράβια και επτά πλανήτες», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ενώ σε ερώτηση για τη σεξουαλική του ταυτότητα και για το πώς αυτοπροσδιορίζεται, ο ίδιος απάντησε: «Ως γκέι, εννοείται. Αν κάνω έναν μικρό απολογισμό στις σχέσεις μου μέχρι τώρα, που κάποιες ήταν με γυναίκες και κάποιες – περισσότερες – με άνδρες, αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι στο κομμάτι της συμβίωσης και του “συνυπάρχειν” έχω μεγαλύτερη οικειότητα με τους άνδρες. Είναι δηλαδή και το κομμάτι το συντροφικό, όχι μόνο το σεξουαλικό. Γενικά, το θέμα της σεξουαλικότητας είναι κάτι ρευστό».

Ενώ για το coming out του, ο ίδιος τόνισε: «Νομίζω ότι την πρώτη φορά που μίλησα σε κάποιο άτομο, ήταν σε μια κοπέλα από το θέατρο – γκέι κι αυτή. Ήταν και τότε που είχε συμβεί το πρώτο περιστατικό με το παιδί και είχα την ανάγκη να το μοιραστώ. Όπως καταλαβαίνεις, το να λες κάτι τέτοιο σε ένα άλλο γκέι άτομο είναι εύκολο. Μέσα στα χρόνια, πάντως, δεν μου έτυχε να το πω κάπου και να έχει θέμα με αυτό. Ίσως γιατί και εγώ όταν μιλούσα σε κάποιον, τον είχα έτσι κι αλλιώς κερδίσει, οπότε δεν είχε σημασία».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share