Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άγγελος Λάτσιος: Στην Άνδρο με την Γαία Μερκούρη και τον Θοδωρή Μισόκαλο - Η νέα αλλαγή στην εμφάνισή του (photo)

Θείος και ανιψιός είναι αχώριστοι

14 Αυγούστου 2022 20:20
Άγγελος Λάτσιος: Στην Άνδρο με την Γαία Μερκούρη και τον Θοδωρή Μισόκαλο  - Η νέα αλλαγή στην εμφάνισή του (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Άγγελος Λάτσιος περνά ένα ακόμη καλοκαίρι στην Άνδρο, όσο η μητέρα του, Ελένη Μενεγάκη κάνει tour στο Ιόνιο δίπλα στον Μάκη Παντζόπουλο.

Ο γιος της παρουσιάστριας επισκέπτεται τακτικά το νησί, όπου και τα τελευταία δύο χρόνια συνοδεύεται από την αγαπημένη του Γαία Μερκούρη.

Η μεγάλη παρέα

Το νεαρό ζευγάρι φαίνεται πως είναι αχώριστο, με την σύντροφο του Άγγελου Λάτσιου να ανεβάζει συχνά φωτογραφίες στα social media από τις διακοπές τους στο νησί.

Αυτή τη φορά, η Γαία Μερκούρη μοιράστηκε τις νέες της πόζες με μαγιό στο instagram, ενώ ανέβασε στιγμιότυπο από την βραδινή έξοδο με τον Θοδωρή Μισόκαλο να βρίσκεται στην παρέα τους. Μάλιστα, ο Άγγελος Λάτσιος μετά το κούρεμα, άρχισε να φοράει και γυαλιά.

άγγελος λάτσιος θοδωρής μισόκαλος

Πρόσφατα η Γαία και ο Άγγελος διέκοψαν για λίγο τις καλοκαιρινές τους διακοπές και βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, όπου και έκαναν τις νέες τους αγορές. Το ζευγάρι επιστρέφοντας στο νησί, με την αδερφή της Ηλέκτρα Μερκούρη να βρίσκεται ανάμεσα στην παρέα τους. Συχνά στην Άνδρο κατεβαίνουν πολλοί φίλοι τους κάνουν βόλτες με το σκάφος πηγαίνοντας να απολαύσουν το μπάνιο τους σε απόκρυμνες παραλίες.

Κούκλος ο πεθερός του Άγγελου Λάτσιου - Αυτός είναι ο γοητευτικός πατέρας της Γαίας Μερκούρη

Η Γαία Μερκούρη είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταιών μηνών λόγω της σχέσης της με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελου Λάτσιου.

Η ίδια, ωστόσο, είναι κόρη επίσης δύο γνωστών προσώπων, της Δωροθέας Μερκούρη και του Ολλανδού κομμωτή Γουάρντ Σρεγκεχοϊρντ.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της η Δωροθέα Μερκούρη είχε μιλήσει για τον πρώην σύζυγο της, με τον οποίο απέκτησαν δύο κόρες, την Ηλέκτρα και τη Γαία. Με την ευκαιρία, δείτε και τις δύο αδερφές μαζί.

«Περνάγαμε πολύ ωραία μαζί. Είναι Ολλανδός, δεν ήθελε τη γυναίκα στο σπίτι. Όταν όμως έκανα την Ηλέκτρα, αισθάνθηκε και λίγο παραμελημένος. Φύγαμε αρκετά χρόνια μετά από τη Νέα Υόρκη. Ήρθε και ο σύζυγός μου εδώ, το προσπαθήσαμε. Εγώ όμως δεν μπορούσα άλλο να μένω στην Αμερική, ήθελα να μείνω στην Ευρώπη. Ο πρώην σύζυγός μου είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει, έχει μεγάλη καριέρα στην Αμερική, δεν θα άφηνε τη δουλειά του για να πάει σε μια άλλη χώρα».

Ο Γουάρντ Σρεγκεχοϊρντ είναι κομμωτής στο εξωτερικό έχει συνεργαστεί με μεγάλα περιοδικά και έχει επιμεληθεί τα looks διασήμων μοντέλων, μάλιστα πρόσφατα ο ίδιος κούρεψε και τον Άγγελο Λάτσιο, γεγονός που απαθανάτισε ο γιος της Ελένης Μενεγάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 Κούκλος ο πεθερός του Άγγελου Λάτσιου - Αυτός είναι ο γοητευτικός πατέρας της Γαίας Μερκούρη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share