Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022

Αποκάλυψη Ευρυδίκης Βαλαβάνη: «Έχω συρτάρι και τρώω κρυφά από τον Κωνσταντίνο Βασάλο»

Οι σχέσεις έχουν βάσανα...

14 Αυγούστου 2022 17:05
Αποκάλυψη Ευρυδίκης Βαλαβάνη: «Έχω συρτάρι και τρώω κρυφά από τον Κωνσταντίνο Βασάλο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είχε βρεθεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πριν καιρό, για να φτιάξει το ψωμί που της υποσχέθηκε.Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε πρόβα το ψωμί της τέσσερις συνεχόμενες ημέρες στο σπίτι της, πριν εμφανιστεί στο πλατό, προκειμένου να βγει καλό.

Δείτε επίσης: Απάντησαν... συνοπτικά: Οι αναρτήσεις Ευρυδίκης Βαλαβάνη και Κωνσταντίνου Βασάλου μετά τις φήμες για τον χωρισμό

Πάνω στη συζήτηση αυτή λοιπόν, αποκάλυψε πως στο σπίτι της έχει ένα συρτάρι με καλούδια, από το οποίο τρώει κρυφά από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, μιας και η διατροφή μαζί του είναι δύσκολη, όπως ανέφερε.

Η δημοσιογράφος ανέφερε πως ο Κωνσταντίνος ζυγίζει το παραμικρό στη διατροφή του και αυτό είναι τρομερά δύσκολο, γι’ αυτό και ενίοτε τρώει κρυφά από εκείνον όταν θέλει κάτι πολύ, και κυρίως όταν ο Κωνσταντίνος απουσιάζει.

Η αφοπλιστική απάντηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τα κιλά και την εγκυμοσύνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη υπήρξε επίσης καταιγιστική σε σχέση με τα σχόλια (καλόβουλα ή κακόβουλα) του κόσμου για την εγκυμοσύνη και τα κιλά.

Πριν από λίγο καιρό η δημοσιογράφος είχε ανεβάσει μια φωτογραφία της στο Instagram στην οποία γυμναζόταν κι έλαβε ένα σχόλιο που έγραφε: «Μπράβο σου που γυμνάζεσαι στην κατάστασή σου», νομίζοντας πως είναι έγκυος.

«Επειδή εγώ έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά, κάθε μέρα έχω τέτοια μηνύματα, ότι είμαι έγκυος.

Όλο αυτό εμένα μου προσθέτει ένα τεράστιο βάρος, έχω μια πίεση και λέω είμαι 34, θα προλάβω; Είναι τρομερή αυτή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος, πότε και τι και είσαι, και μας το κρύβεις.

Όχι παιδιά τρώω. Τρώω κι έχω πάρει κιλά. Και είναι φυσιολογικό. Και θα τα χάσω όποτε εγώ είμαι έτοιμη να τα χάσω», ανέφερε η Ευρυδίκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share