Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τελείως διαφορετικός ο Λάμπης Ευαγγελάτος: Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με την αδελφή του και τον πατέρα του, Νίκο Ευαγγελάτο

Περήφανος ο δημοσιογράφος

14 Αυγούστου 2022 15:12
Τελείως διαφορετικός ο Λάμπης Ευαγγελάτος: Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με την αδελφή του και τον πατέρα του, Νίκο Ευαγγελάτο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία από την αποφοίτηση της αδελφής του, Λυδίας, ανέβασε ο Λάμπης Ευαγγελάτος.

Ο πρωτότοκος γιος του Νίκου Ευαγγελάτου -από τον γάμο του με τη Ζέτα Θεοδωρακοπούλου- έδωσε το «παρών» στη σημαντική στιγμή της νεαρής Λυδίας.

Ανέβασε μάλιστα φωτογραφία αρκετές μέρες μετά όπου ποζάρει με τον πατέρα του και την αδελφή του.

Δείτε επίσης: Στιγμές αγωνίας για Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο - Η επίθεση που έγινε στο ζευγάρι

Λάμπης, Λυδία και Νίκος Ευαγγελάτος

«Τα πήρε» άσχημα ο Νίκος Ευαγγελάτος: «Πόσα κιλά μαγκιά θεωρείς ότι έχεις;»

Με αφορμή ένα περιστατικό στη Νίκαια ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Ευαγγελάτος εξερράνη κατά τη διάρκεια της εκπομπής του LIVE NEWS, στο MEGA πριν μερικούς μήνες.

Δείτε επίσης: Την παντρεύτηκε ο πατέρας του όταν ήταν πολύ μικρός: Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση του γιου του Νίκου Ευαγγελάτου με την Τατιάνα Στεφανίδου

Ειδικότερα, μετά από καταγγελία γυναίκας στο αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας ότι έπεσε θύμα κακοποίησης από τον σύντροφό της, ο οποίος προσπάθησε να την πνίξει, οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι και όταν πλησίασαν, ο άνδρας φέρεται να έδωσε εντολή στον σκύλο του, ράτσας πιθανότατα πιτ μπουλ να τους δαγκώσει.

Νίκος Ευαγγελάτος

Ως αποτέλεσμα ο σκύλος επιτέθηκε στους αστυνομικούς και τραυμάτισε δύο από αυτούς που μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Τελικά ο άνδρας συνελήφθη.

Αυτό έδωσε αφορμή στον Νίκο Ευαγγελάτο να πει εμφανώς εκνευρισμένος:

«Συγγνώμη, θα κάνω ένα σχόλιο και μπορεί κάποιοι να το θεωρήσετε σκληρό. Πόσα κιλά μαγκιά θεωρείς ότι έχεις όταν δέρνεις τη γυναίκα σου και μετά βάζεις τον σκύλο να δαγκώσει τους αστυνομικούς; Είναι μαγκιά αυτό, έτσι; Πραγματικά αδιανόητα πράγματα, της ντροπής. Από τους βαρύμαγκες νταήδες».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share