Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα αποκάλυψε όλα η Μαρία Καβογιάννη: Ο λόγος που κρατούσε κρυφή την εγκυμοσύνη της

Τι εξομολογήθηκε;

14 Αυγούστου 2022 14:58
Τα αποκάλυψε όλα η Μαρία Καβογιάννη: Ο λόγος που κρατούσε κρυφή την εγκυμοσύνη της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιος να φανταζόταν τότε ότι η τηλεοπτική Ασπασία, που την υποδυόταν η μοναδική Μαρία Καβογιάννη, από την ανεπανάληπτη τηλεοπτική σειρά του Mega “Ντόλτσε Βίτα” ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί! Όχι έγκυος στο ρόλο… Έγκυος στη πραγματικότητα!

Η Μαρία Καβογιάννη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου αποκάλυψε πολλά για την πρώτη της εγκυμοσύνη, την οποία μάλιστα κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. «Η κόρη μου είναι είκοσι χρονών. Την είχα μωράκι στα «Εγκλήματα» και στο «Ντόλτσε Βίτα» την είχα στην κοιλιά μου», είπε αρχικά, με αποτέλεσμα η η Ελένη Μενεγάκη να σχολιάσει: «Σώπα βρε! Δεν το είχαμε καταλάβει!».

Μαρία Καβογιάννη

Τότε η ηθοποιός εξήγησε γιατί προσπαθούσαν να το κρατήσουν κρυφό: «Στη σειρά Dolce Vita υποτίθεται ότι η Ασπασία ήταν παρθένα… Παρθένα και έγκυος δεν κόλλαγε γι’ αυτό και είχα πολλά γκρο πλάνα για να μη φαίνεται η κοιλιά!».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η κόρη της γνωστής ηθοποιού, η Αντέλλα γεννήθηκε το 1995 και την έχει βαφτίσει η επίσης ηθοποιός και καλή φίλη της Μαρίας Καβογιάννη, Καίτη Κωνσταντίνου!

«Ραγίζει» καρδιές η Μαρία Καβογιάννη: «Η απώλεια της μητέρας μου με δυνάμωσε, την κουβαλάω μέσα μου»

Η Μαρία Καβογιάννη παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε τόσο για τα συναισθήματά της, όσο και για την απώλεια της μητέρας της που την σημάδεψε.

Η ηθοποιός «ανοίχτηκε» στην κόρη της αγαπημένης της φίλης, Βίκυς Σταυροπούλου και δε δίστασε να μιλήσει για όλα με απόλυτη ειλικρίνεια.

Για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει σε διάφορες φάσεις της ζωής της, η γνωστή ηθοποιός είπε: «Δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις τις δυσκολίες. Η οικογένεια, οι φίλοι μου και το παιδί μου με βοηθάνε πάντα να τις ξεπεράσω. Στην αρχή της καριέρας μου σκέφτηκα να τα παρατήσω, με δυσκόλευε ο εαυτός μου. Όλες μου οι συνεργασίες ήταν πολύ σημαντικές, τις ευχαριστήθηκα και τις χάρηκα».

Μαρία Καβογιάννη: Η απώλεια της μητέρας μου με δυνάμωσε

Στη συνέχεια η Μαρία Καβογιάννη αναφέρθηκε σε μία απώλεια που τη σημάδεψε στη ζωή της και δεν ήταν άλλη από αυτή της μητέρας της. Όπως είπε, μπορεί να την πλήγωσε πολύ, όμως βγήκε πιο δυνατή.

«Η απώλεια της μητέρας μου με έκανε ευαίσθητη, αλλά με δυνάμωσε. Νιώθω ότι δεν την έχω χάσει, ότι υπάρχει ακόμη. Χαίρομαι που η μητέρα μου πρόλαβε να δει αυτά που έχω κάνει. Σε κάθε έργο, την κουβαλάω πάντα μέσα μου. Νιώθω σαν να το βλέπει, γιατί είναι η δική της εποχή, σαν να της το απευθύνω κάθε βράδυ. Είμαι ίδια με τη μαμά μου, έχουμε τα ίδια στοιχεία».

Για την έκθεση και την αναγνωρισιμότητα, η ίδια δήλωσε πως δεν την ενοχλεί, αλλά αντιθέτως της δημιουργεί μεγάλη συντροφικότητα. «Δεν περιορίστηκα, το ότι με γνωρίζει ο κόσμος μου δημιουργεί μεγάλη συντροφικότητα. Δεν με αγχώνει να κάνω πάντα το καλύτερο, μπορεί να υπάρχει και μία αποτυχία. Είναι μέσα στη ζωή», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, σε ένα παιδί που θα ξεκινούσε τώρα να κυνηγάει το όνειρό του στο στον χώρο της υποκριτικής, η Μαρία Καβογιάννη συμβουλεύει να μην παρατήσει ποτέ τα όνειρα του. «Θα έλεγα να κρατήσει ψηλά τα όνειρά του και να μην τα προδώσει ποτέ. Εγώ δε φανταζόμουν καν ότι θα γίνω ηθοποιός».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share