Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Αν δεν το είχα προλάβει...»: Θλίψη για την Κατερίνα Καραβάτου - Το άγνωστο πρόβλημα υγείας

Τι εξομολογήθηκε;

14 Αυγούστου 2022 14:14
«Αν δεν το είχα προλάβει...»: Θλίψη για την Κατερίνα Καραβάτου - Το άγνωστο πρόβλημα υγείας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την πάθηση του Justin Bieber είχαν σχολιάσει πριν καιρό στον «αέρα» της εκπομπής «Τι λες τώρα;», με την παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου να προχωράει σε μία αποκάλυψη σχετικά με τη δική της περιπέτεια υγείας, πριν από τρία καλοκαίρια.

Δείτε επίσης: «Λύγισε» η Κατερίνα Καραβάτου: Αυτό είναι το μυστικό που κρατούσε για χρόνια από τους γονείς της - Δεν το αποκάλυψε ποτέ (Video)

«Τα ιατρικά ζητήματα είναι πάρα πολύ ευαίσθητα, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και δεν μπορούμε να εκφέρουμε άποψη. Αλλά επειδή είπες προηγουμένως ότι αυτό μπορεί να ξεκινήσει από έρπητα ζωστήρα, επειδή πριν από τρία καλοκαίρια έπαθα αυτό το πράγμα και το έπαθα στο πρόσωπο. Εμένα μου είχαν πει ότι είχε πιάσει όλο αυτό το νεύρο… Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί δεν είναι σωστό, αλλά μπορεί να το καταλάβει ο γιατρός ότι πρόκειται γι’ αυτό το πράγμα.

Εκτός από τη θεραπεία πρέπει πραγματικά να ξεκουράζεσαι. Εμένα μου είχαν πει ότι πρέπει να μείνω, στη δική μου περίπτωση πάντα επαναλαμβάνω, έπρεπε να κάθομαι χωρίς να κάνω τίποτα μέσα στο σπίτι μου για να μπορέσω να ηρεμήσω. Στη δική μου περίπτωση είχε να κάνει και με κούραση, αλλά και με ψυχική κούραση, έντονο στρες», είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

«Εγώ δεν είχα πάθει αυτό το συγκεκριμένο πράγμα. Δεν ξέρω αν δεν το είχα προλάβει εγκαίρως πώς θα είχε εξελιχθεί, αλλά είναι μια ιστορία που θέλει μεγάλη προσοχή. Τουλάχιστον σε ότι με αφορούσε μου είχαν πει ότι ήθελε πολύ συγκεκριμένα πράγματα για να μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις. Και θέλει να έχεις και χαρά και ξεκούραση και ηρεμία», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share