Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022

«Αλμυρός» χωρισμός για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη - Τα 500.000 ευρώ που τους έστειλαν στους δικηγόρους τους

Οι διαφωνίες για την περιουσία μετά το οριστικό τέλος

14 Αυγούστου 2022 14:05
«Αλμυρός» χωρισμός για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη - Τα 500.000 ευρώ που τους έστειλαν στους δικηγόρους τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχουν χωρίσει εδώ και πάνω από έναν χρόνο, με το πρώην ζευγάρι να έχει εξαιρετικές σχέσεις, αν και φυσικά οι διαφωνίες δεν έλειψαν στη διαχείριση του χωρισμού.

Μετά από τόσα χρόνια κοινής ζωής οι δύο καλλιτέχνες έλυσαν τις διαφωνίες τους ήρεμα στο σπίτι τους, χωρίς να αφήσουν τα φώτα της δημοσιότητας να εισέλθουν στα προσωπικά τους.

Όπως φάνηκε όμως λίγους μήνες μετά τον χωρισμό τους οι συνθήκες δεν είναι τόσο ιδανικές.

Έτσι χώρισαν τα περιουσιακά τους

Τα ακίνητα του ζευγαριού είναι αυτά που έχουν μπει στη μέση και οι δύο πλευρές διεκδικούν το καλύτερο για τον εαυτό τους.

Σύμφωνα με το nassosblog.gr o Μιχάλης Χατζηγιάννης προσέφερε στην Ζέτα Μακρυπούλια, που δηλώνει... ελεύθερη ψυχή, 500.000 ευρώ για να πουλήσει το μερίδιό της από τα ακίνητα αλλά εκείνη αρνήθηκε. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μετά από δεύτερες σκέψεις θεώρησε ότι το ποσό είναι πολύ χαμηλό για την περιοχή. Η διαφωνία τους αυτή φαίνεται να τους έχει δημιουργήσει μια ένταση η οποία δεν κατάφερε να περαστεί εξωδικαστικά και τελικά το ζευγάρι απευθύνθηκε σε δικηγόρους για να μπορέσουν να επιλύσουν τις διαφορές τους.

Μακρυπούλια και Χατζηγιάννης δικηγόροι

Τα σπίτια που βγαίνουν προς πώληση στην Πάρο βρίσκονται στον δρόμο από τις Καμάρες προς τις Κολυμπήθρες. Πρόκειται για δυο σπίτια μοναδικής αρχιτεκτονικής, τα οποία μάλιστα μοιράζονται μια κοινή πισίνα.

Το πρώτο είναι 145 τ.μ. και το απέκτησαν το 2008 ενώ το δεύτερο έχει έκταση 175 τ.μ. και αποκτήθηκε έναν χρόνο αργότερα. Συνήθως στο ένα από αυτά (το πρώτο) πήγαιναν συχνά όταν δεν είχε χτιστεί το καινούργιο στον Αμπελά. Ενώ το άλλο το παραχωρούσαν σε φίλους τους. Μάλιστα, όταν αγόρασαν το οικόπεδο για να χτίσουν τα άλλα δυο σπίτια, δεν σκόπευαν να πουλήσουν κανέναν από αυτά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δύο πλευρές απέχουν πολύ από το να συμφωνήσουν καθώς η διαφορά στο ποσό που ο καθένας διεκδικεί είναι πολύ διαφορετικό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share