Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χώρισαν... αλά Σουηδία και είναι φίλη με την νυν: Αυτή είναι η πρώτη σύζυγος του Γιώργου Παπαδάκη

Η γνωριμία των δύο γυναικών και το... λάθος του πρώτου γάμου

14 Αυγούστου 2022 13:52
Χώρισαν... αλά Σουηδία και είναι φίλη με την νυν: Αυτή είναι η πρώτη σύζυγος του Γιώργου Παπαδάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν αποκαλύπτει πολλά για την προσωπική του ζωή, αλλά είχε τύχει να σχολιάσει σε συνέντευξη τους δύο γάμους του, αναφερόμενος μάλιστα και στο πώς προχώρησε στο διαζύγιο με την πρώτη γυναίκα του.

Ο δημοσιογράφος, που γνώρισε τη σύζυγό του σαν... σημάδι της μοίρας, είχε μιλήσει στο «Πρωινό» και εξήγησε γιατί είχαν οδηγηθεί στον χωρισμό, αν και σήμερα είναι ευτυχισμένος στο πλευρό της Τίνας Παπαδέλλη.

Ο πρώτος γάμος και... η γνωριμία νυν και πρώην

«Ήταν λάθος που έκανα τον πρώτο μου γάμο, γιατί δεν ήθελα να χωρίσω» είπε ο παρουσιαστής, μιλώντας για την οικογένειά του και συνέχισε: «Η πρώην γυναίκα μου με την νυν έχουν βγει και οι δύο μαζί έχουν πει για τα ελαττώματά μου. Είναι φίλες».

Mπορεί το καθημερινό πρωινό ξύπνημα και το βαρύ επαγγελματικό του πρόγραμμα να μην του δίνουν τη δυνατότητα για πολλές κοσμικές εξόδους πρόσφατα όμως ο Γιώργος Παπαδάκης μαζί με την σύζυγό του, Τίνα Παπαδέλη, έκαναν μια εξαίρεση και βρέθηκαν μαζί σε θεατρική παράσταση.

Το ζευγάρι βρέθηκε μαζί στις πρώτες θέσεις του θεάτρου και στο διάλειμμα συναντήθηκε με την Μαρία Μπακοδήμου, αλλά και την Έλενα Ακρίτα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share