Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μαρία Λιαροπούλου: Αυτή είναι η γοητευτική σύζυγος του Κώστα Τουρνά - Είναι μαζί πάνω από 40 χρόνια! (photos)

Παντρεύτηκαν το 1977!

14 Αυγούστου 2022 13:52
Μαρία Λιαροπούλου: Αυτή είναι η γοητευτική σύζυγος του Κώστα Τουρνά - Είναι μαζί πάνω από 40 χρόνια! (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Τουρνάς γεννήθηκε στην Τρίπολη το 1949 και έζησε εκεί μέχρι 10 χρονών. Το 1959 ήρθε στην Αθήνα και άρχισε μαθήματα κιθάρας από το 1961 μέχρι το 1965. Στα 13 του δημιούργησε το πρώτο του γκρουπ που έπαιζε λατινοαμερικάνικα τραγούδια. Από το καλοκαίρι το 1967 ασχολήθηκε αποκλειστικά με τη μουσική. Λίγο αργότερα, σαν επαγγελματίας πια, έπαιζε και τραγουδούσε σε διάφορα κλαμπ της Αθήνας.

Δείτε επίσης: «Βόμβα» από Κώστα Τουρνά: Η απάντησή του για το φημολογούμενο ερωτικό ειδύλλιο με τον Γιώργο Μαρίνο

Το «Άνθρωπε αγάπα» γράφτηκε το '70 με αφορμή/ερέθισμα την αντιπολεμική ταινία του Στιούαρτ Χάγκμαν "Φράουλες και Αίμα". Το «Ήλιε μου» γράφτηκε σε συνεργασία με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς. Την άνοιξη του 1971, πριν ακόμα ολοκληρώσει την στρατιωτική του θητεία, ξεκίνησε πρόβες με τους POLL, τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, τον Σταύρο Λογαρίδη και τον Κώστα Παπαϊωάννου. Το συγκρότημα είχε μεγάλη επιτυχία, αλλά διαλύθηκε έχοντας βγάλει δύο δίσκους και έκτοτε άρχισε η σόλο καριέρα του Τουρνά.

Μαρία Λιαροπούλου Τουρνάς

Κέρδισε Ελληνικά και Διεθνή Φεστιβάλ με βραβεία και διακρίσεις, με «χρυσό» κατάλογο σε πωλήσεις δίσκων, τηλεοπτικές και παραγωγικές δραστηριότητες. Δεκάδες τραγουδιστές έχουν πει τραγούδια του, ενώ έχει συνθέσει πάνω από 500 τραγούδια.

Η γνωριμία με τη σύζυγό του και η τρυφερή εξομολόγηση

Ο ίδιος κατοικεί στην Κυψέλη και είναι παντρεμένος από το 1977 με τη Μαρία Λιαροπούλου. Το ζευγάρι μετά από τόσα χρόνια παραμένει το ίδιο ευτυχισμένο. Ο ίδιος έχει πει σχετικά: «Με τη γυναίκα μου είμαστε 40 χρόνια μαζί. Τον γάμο δεν τον διατηρείς, ή είσαι εκεί ή δεν είσαι. Θα ήταν εξαιρετικά ευχάριστο εάν υπήρχε ένα παιδί».

Γνωρίστηκαν όταν εκείνος ήταν γύρω στα 22 κι εκείνη δεν είχε ακόμα τελειώσει το σχολείο.

σύζυγος Κώστα Τουρνά

«Είναι κάτι που δεν μπορείς να το βάλεις σε περιγραφή, ούτε να δώσεις τη συνταγή του, ούτε να το αποτιμήσεις ακριβώς. Όταν λένε οι άνθρωποι “αγαπάω” κάπου από εκεί πηγάζει. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να υπάρξουν μαζί άρα για να μπορούν να υπάρξουν μαζί κάτι παραπάνω υπάρχει».

«Η Μαρία είναι ένας άνθρωπος ανιδιοτελής απίστευτα. Δεν υπολογίζει τίποτα για τον εαυτό της. Αυτό όταν το ζεις και το ξαναζείς λες “δεν υπάρχει, δεν μπορώ χωρίς αυτό”. Μία σχέση για να προχωρήσει και να σταθεί για ένα μεγάλο διάστημα χρειάζεται και άλλα πράγματα. Η ανιδιοτέλεια είναι ένα από αυτά, ένα δεύτερο είναι ότι νιώθω συνέχεια στα μάτια της ότι με αγαπάει πολύ, είναι λίγο αυτό; Σε απίθανες στιγμές που δεν ξέρει ότι βλέπω πώς με κοιτάει;».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share