Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άλλος άνθρωπος: Διαφορετική η εικόνα της Αννίτας Πάνια πριν από τις πλαστικές (photo)

Καμία σχέση!

14 Αυγούστου 2022 13:18
Άλλος άνθρωπος: Διαφορετική η εικόνα της Αννίτας Πάνια πριν από τις πλαστικές (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αννίτα Πάνια έχει εγκαθιδρυθεί τις τελευταίες τρεις δεκαετίες ως μια χαρακτηριστική φυσιογνωμία στην τηλεόραση, αν και στο παρελθόν υπήρξε διαφορετική εν μέρει στην εξωτερική της εμφάνιση.

Την Αννίτα, που μίλησε για το γάμο και το παιδί με τον Νίκο Καρβέλα, έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα τελευταία χρόνια με το ίδιο χτένισμα, το ίδιο χρώμα μαλλιών και το ίδιο, απαράλλακτο στυλ, δηλαδή κατάξανθη, εξωστρεφή και... πολύ μαγκάκι.

Γι’ αυτό και βλέποντας κανείς τον εφηβικό εαυτό της, δύσκολα θα πίστευε πως επρόκειτο για τον ίδιο άνθρωπο. Το μόνο που τη θυμίζει; Τα μάτια της. Όλα τα υπόλοιπα, ουδεμία σχέση έχουν με αυτό που βλέπουμε σήμερα. Η μοναδική φωτογραφία από τη «μικρή» Αννίτα που θα βρει κανείς ψάχνοντας στο διαδίκτυο είναι η εξής:

Αυτή η φωτογραφία προφανώς είναι πριν τις πλαστικές επεμβάσεις της παρουσιάστριας, η οποία εκτός από την μύτη της που έχει πειράξει έχει αλλάξει και τα φρύδια της.

Αννίτα Πάνια πριν από τις πλαστικές

Αυτή είναι η πιο sexy φωτογραφία της

Η παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια βρίσκεται σε mood διακοπών και ο καύσωνας «έβγαλε» την sexy πλευρά της.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, «Αννίτα Κοίτα» πήγε παραλία και… φυσούσε τόσο πολύ που έβγαλε μία φωτογραφία που ο αέρας της έχει μπερδέψει τα μαλλιά και σχολίασε: «Αέραααα…», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

H Αννίτα είχε πει στην τελευταία της εκπομπή: «Φτάσαμε κοντά στο τέλος της εκπομπής. Θα θέλαμε να σας ευχηθούμε καλό καλοκαίρι με υγεία και χαρά…

Εμείς έχουμε χαρά που τελειώνει αυτή η σεζόν γιατί ήταν πολύ δύσκολη για εμάς με μεγάλη και τετράωρη εκπομπή και πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου. Τους παλιούς, που έχω τόσα χρόνια μαζί μου και τους νεότερους που είναι η Νάνσυ Νικολαϊδου, ο Σωτήρης Καραμίτζας κι οι Φίλοι για πάντα» ανέφερε μεταξύ άλλων ενώ δεν παρέλειψε να πει κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κανάλι της, Open tv.

Δείτε την sexy φωτογραφία της

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share