Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022

Κι όμως το έκανε η Ελένη Μενεγάκη: Αυτοί είναι οι νονοί της κόρης της με τον Ματέο Παντζόπουλο

Δε συνηθίζεται, αλλά το αποφάσισαν...

14 Αυγούστου 2022 10:42
Κι όμως το έκανε η Ελένη Μενεγάκη: Αυτοί είναι οι νονοί της κόρης της με τον Ματέο Παντζόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη βίωσε το 2015 για τέταρτη φορά την χαρά της μητρότητας, όταν έφερε στον κόσμο τη μικρή Μαρίνα, καρπό του έρωτά της με τον Ματέο Παντζόπουλο, την οποία και άπαντες λατρεύουν και προσέχουν ιδιαίτερα.

Η βάφτιση της Μαρίνας είχε γίνει στην Μονή Παναχράντου της Άνδρου, στις 27 Αυγούστου του 2016, ενώ την λειτουργία τέλεσαν από κοινού οι τρεις μοναχοί της Μονής, Ευδόκιμος, Αέτιος και Φιλάρετος. Μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου, το ζευγάρι παρέθεσε γεύμα με θαλασσινά στον ανακαινισμένο προαύλιο χώρο του ηγουμενείου της Μονής.

«Όταν έκανα και εγώ τη βάφτιση της Μαρινούλας στο νησί, στην Άνδρο και επειδή δεν ήθελα να με καταλάβουν και όπως είδατε κανείς δεν το έμαθε ότι κάναμε βαφτίσια, πήγα στο μαγαζί στο Κηφισό ήξερα ότι χρειάζομαι σερβίτσια, ήξερα ότι χρειάζομαι λουλούδια για να στολίσω το τραπέζι, ότι χρειάζομαι πιατέλες, καρέκλες ευτυχώς δεν χρειαζόμουν που να τις κουβαλάω μέχρι την Άνδρο τα είχαν στο μοναστήρι...Έκανα μία σούπερ βάπτιση για σαράντα ανθρώπους. Το ευχαριστήθηκα», είχε αναφέρει στο παρελθόν η Ελένη.

Όπως ήταν επόμενο, τα φώτα είχαν πέσει πάνω στη βάφτιση της μικρής και όλοι προσπαθούσαν διακαώς να μάθουν... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share