Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Η άγνωστη ζωή της Άντζελας Γκερέκου πριν γνωρίσει τον Βοσκόπουλο: Η δουλειά που έκανε πριν γίνει ηθοποιός και πολιτικός

Ελάχιστοι το γνωρίζουν...

14 Αυγούστου 2022 08:21
Η άγνωστη ζωή της Άντζελας Γκερέκου πριν γνωρίσει τον Βοσκόπουλο: Η δουλειά που έκανε πριν γίνει ηθοποιός και πολιτικός
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντζελα Γκερέκου είναι μια από τις πιο αξιοσέβαστες εδώ και πολλά χρόνια παρουσίες στον καλλιτεχνικό και τον πολιτικό χώρο, προσφέροντας ουκ ολίγα, με την ίδια φυσικά να ξεχωρίζει για την ξεχωριστή φινέτσα, όπως και την ομορφιά που μάγεψε τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που πρώτη φορά έκανε αίσθηση ως «Το κορίτσι της Μάνης», κατέγραψε τη δική της αξιοσημείωτη και, κυρίως, αυτόνομη πορεία, έχοντας ουκ ολίγα ενδιαφέροντα. Ένα εξ αυτών είναι και το γεγονός, ότι η Γκερέκου έχει σπουδάσει και, αργότερα, ξεκινήσει να εργάζεται σε κάτι διαφορετικό από αυτό, που γνωρίζουμε σήμερα, παίζοντας εσχάτως στη «Γη της Ελιάς» και κατέχοντας την προεδρία του ΕΟΤ.

Η ζωή... πριν γίνει διάσημη

Έχει σπουδάσει αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης και ηθοποιία στην Ακαδημία Θεατρικών Σπουδών του Λονδίνου, ενώ εντάχθηκε και μαθήτευσε στην ομάδα του Ιταλού σκηνοθέτη Φεντερίκο Φελλίνι. Έχει ασχοληθεί με τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο και έχει συνεργαστεί με πολλούς και σημαντικούς Έλληνες σκηνοθέτες.

Νωρίτερα, όμως, είχε εργασθεί ως αρχιτέκτονας στο Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. σε ειδικά προγράμματα για την ανάπλαση υποβαθμισμένων περιοχών της Αθήνας και είχε εκπονήσει μεγάλο αριθμό αρχιτεκτονικών μελετών για την ευρύτερη περιοχή της Κέρκυρας.

To 1993 παρουσίασε την ελληνική εκπομπή των Παιχνιδιών Χωρίς Σύνορα που προβλήθηκαν απο την ΕΤ1, ακολουθώντας δυναμικά της καριέρα της ως ηθοποιός, ώσπου το 2004 εξελέγη πρώτη φορά με το ΠΑΣΟΚ ως βουλευτής, με σημαντική καριέρα και στην πολιτική, με τελευταία πράξη της την τίμια στάση, όταν αποκαλύφθηκαν τα χρέη εκατομμυρίων του Βοσκόπουλου στην εφορία, παραιτούμενη για λόγους ευθιξίας, με τα νέα για την προσωπική της ζωή εσχάτως να είναι πολύ ευχάριστα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share