Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Δε θέλουν ούτε να το συζητούν: Η δια βίου απαγόρευση που έχουν επιβάλει στα παιδιά τους Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης

Έχουν αρκετούς λόγους...

14 Αυγούστου 2022 08:05
Δε θέλουν ούτε να το συζητούν: Η δια βίου απαγόρευση που έχουν επιβάλει στα παιδιά τους Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια στην ελληνική showbiz και ποτέ δεν ξεφεύγουν από τη δημόσια συζήτηση, λόγω του ρόλου που έχουν και οι δυο τους, η πρώτη ως παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ και ο δεύτερος ως Δήμαρχος Αθηναίων, προερχόμενος από μεγάλη πολιτική οικογένεια.

Ο Μπακογιάννης έχει τρία παιδιά από το γάμο του με την Κάλλια Καμπουρίδου και τη σχέση με τη Μαίη Ζαννή, ενώ παράλληλα έχει κι ακόμη ένα παιδί με την Κοσιώνη, τον μικρό Δήμο. Ο ίδιος, όταν είχε βρεθεί καλεσμένος στο «The 2Night Show», είχε μιλήσει για το γάμο του, αλλά και την... απαγόρευση στα σπλάχνα του.

Η σχέση με την Κοσιώνη που δυνάμωσε και το «μπλόκο» στα παιδιά

Δήλωσε «καψούρης» με τη γυναίκα του, εξομολογήθηκε πως η σχέση τους έγινε ακόμα πιο δυνατή και έντονη μετά τη γέννηση του μικρού Δήμου, του γιου τους, ενώ είπε πως κάνει ό,τι μπορεί ώστε τα παιδιά του να μην ασχοληθούν με την πολιτική.

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε αν βλέπει στην επόμενη γενιά πολιτικών τα παιδιά του ανάμεσα σε αυτούς με εκείνον να είναι κάθετος. «Ούτε για πλάκα αυτό τελειώνει εδώ. Βεβαίως και μπορώ να το προκαταβάλλω γιατί κάνω τόσο κόπο, τόση πλύση εγκεφάλου, δεν κατάλαβα. Δεν έχω καμία διάθεση, δεν θέλω. Εγώ στα κοινά μπήκα από μία εσωτερική μου ανάγκη, λόγω του πατέρα μου. Θέλω να ελπίζω ότι ο γιος μου δεν θα έχει καμία εσωτερική ανάγκη και θα έχει την επιλογή να κάνει ότι θέλει, να είναι παραγωγικός, δημιουργικός, όχι μόνος ο γιος αλλά κι όλα τα παιδιά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share