Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χαλασμός στο Χαλάνδρι: Έσπασαν το τζάμι αυτοκινήτου για να βγάλουν την 8χρονη που πέθανε από θερμοπληξία

Θρήνος με τον χαμό του παιδιού

13 Αυγούστου 2022 20:14
Χαλασμός στο Χαλάνδρι: Έσπασαν το τζάμι αυτοκινήτου για να βγάλουν την 8χρονη που πέθανε από θερμοπληξία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος ενός 8χρονου κοριτσιού στο Χαλάνδρι που προήλθε από θερμοπληξία καθώς ήταν εγκλωβισμένη στο αυτοκίνητο για ώρες.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στον καταυλισμό Ρομά στο Χαλάνδρι και συνελήφθησαν η 29χρονη μητέρα και ο 27χρονος πατέρας, κατηγορούμενοι για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου.

Οι αρχές προσπαθούν να ερευνήσουν πως μπήκε το κοριτσάκι στο αυτοκίνητο και παγιδεύτηκε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του από την ζέστη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ANT1 σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η μητέρα στην κατάθεση της αναφέρει ότι δεν είχε αντιληφθεί ότι έλειπε η κορούλα της γιατί μαγείρευε και όταν βγήκε το μεσημέρι να την φωνάξει για φαγητό δεν την βρήκε πουθενά.

Οι γονείς και άλλοι κάτοικοι του καταυλισμού άρχισαν να ψάχνουν την 8χρονη και πολύ ώρα αργότερα κάποιος την είδε χωρίς να έχει τις αισθήσεις της στο κάθισμα του συνοδηγού του αυτοκινήτου που ήταν λίγα μόνο μέτρα μακριά από το σπίτι.

Το αυτοκίνητο ήταν εγκαταλειμμένο

Όπως είπαν το αυτοκίνητο άνηκε στον παππού της 8χρονης και ήταν για χρόνια εγκαταλειμμένο, ενώ δεν είχε ούτε πόμολα στις πόρτες. Μάλιστα όταν βρήκαν την 8χρονη αναγκάστηκαν να σπάσουν το τζάμι καθώς οι πόρτες δεν μπορούσαν να ανοίξουν απέξω.

Την μετέφεραν γρήγορα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Γιώργος Γεννηματάς, όπου όμως απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος της, με τους γιατρούς να εκτιμούν πως επήλθε από θερμοπληξία, ενώ διατάχτηκε νεκροψία- νεκροτομή, προκειμένου να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια.

Την έρευνα για την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ασφάλειας Χαλανδρίου, από το οποίο σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων, με την οποία οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα. Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκαν σε τακτικό ανακριτή, κρατούνται και θα απολογηθούν την Τρίτη.


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share