Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Κλέβει» την παράσταση η Μαρία Μπεκατώρου: Το καλοκαιρινό φόρεμα σε γήινες αποχρώσεις που σίγουρα θα ζηλέψετε (photo)

Αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της

13 Αυγούστου 2022 20:00
«Κλέβει» την παράσταση η Μαρία Μπεκατώρου: Το καλοκαιρινό φόρεμα σε γήινες αποχρώσεις που σίγουρα θα ζηλέψετε (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπεκατώρου συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές της μαζί με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζάτο και καλούς φίλους.

Αυτές τις μέρες το ζευγάρι βρίσκεται στη Σκιάθο, από όπου η Μπεκατώρου δημοσίευσε μια φωτογραφία της όπου φοράει ένα υπέροχο φόρεμα. Πρόκειται για ένα φλοράλ φόρεμα με cut outs στη μέση, εφαρμοστό μπούστο με λεπτή τιράντα και μάξι αέρινη φούστα.

Δείτε επίσης: Τα έκοψε... μαχαίρι κι έγινε κορμάρα: Η δίαιτα της Μαρίας Μπεκατώρου που έφερε τη μεγάλη αλλαγή στο σώμα της

μαρία μπεκατώρου καλοκαιρινό φόρεμα

Ξυπόλητη, με τα μαλλιά της ατημέλητα, η Μπεκατώρου μας έδειξε πώς κυκλοφορεί στο νησί. Το υπέροχο look της έχει λευκή βάση και φλοράλ σε πορτοκαλί και κίτρινες αποχρώσεις.

"Αν δεν κάνουμε παιδί θα ..." - Η Μαρία Μπεκατώρου αποκαλύπτει

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε ανοιχτά για την διαδικασία που ακολούθησε ώστε να μείνει έγκυος. Η παρουσιάστρια, είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν δυσκολία στο να κάνουν παιδιά και τα όσα είπε, είναι αν μη τι άλλο συγκλονιστικά.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, ένα στα έξι ζευγάρια αναπαραγωγικής ηλικίας αντιμετωπίζει πρόβλημα υπογονιμότητας ενώ συγκεκριμένα στην Ελλάδα ο αριθμός των ζευγαριών υπολογίζεται μεταξύ...διαβάστε περισσότερα για την Μαρία Μπεκατώρου στο thebody.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share