Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βίκυ Κουλιανού: Η εμφάνιση που ξετρέλανε τους πάντες - Δε φαντάζεστε πόσο χρονών είναι!

Για πάντα τοπ μόντελ!

13 Αυγούστου 2022 18:57
Βίκυ Κουλιανού: Η εμφάνιση που ξετρέλανε τους πάντες - Δε φαντάζεστε πόσο χρονών είναι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα καλύτερά της βρίσκεται η Βίκυ Κουλιανού. Το γνωστό μοντέλο, που μεσουράνησε στις πασαρέλες της δεκαετίας του 1990 και συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους Έλληνες και ξένους σχεδιαστές, στα 55 της παραμένει γοητευτική και σέξι ενώ οι αναλογίες της είναι εντυπωσιακές.

Δείτε επίσης: Η Βίκυ Κουλιανού αποκαλύπτει το μυστικό ομορφιάς της! - Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε ποιο είναι!

Η πρόσφατη ανάρτησή της στo Instagram άλλωστε «μιλάει» από μόνη της.

Ποζάρει με χάρη και νάζι στις καλοκαιρινές διακοπές της στη Λευκάδα, φορώντας ένα κοντό μαύρο φόρεμα και βάζει «κάτω» όλα τα νεότερα μοντέλα με τον τρόπο που κοιτάζει τον φακό.

Βίκυ Κουλιανού: Αποκάλυψε το άγνωστο πρόβλημα υγείας της!

Η Βίκυ Κουλιανού παραχώρησε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στην ΟΝ Τime και την Σάσα Σταμάτη και για πρώτη φορά αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας που της εμφανίστηκε όταν έπαιζε σε μια παράσταση. Ενώ, δύσκολες στιγμές βιώνει η Ναταλία Γερμανού.

Η καλλονή τοπ μόντελ και ηθοποιός αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί σε διαφημιστική καμπάνια απορρυπαντικού ρούχων, μέσω της οποίας περνάει ένα μήνυμα αναφορικά με την αυτοπεποίθηση που πρέπει να έχει μια γυναίκα στη ζωής της στην εποχή μας.

Η Βίκυ Κουλιανού είπε χαρακτηριστικά: «Η αλήθεια είναι ότι μου είχαν κάνει πρόταση να συμμετάσχω στο Nomads, αλλά λόγω του προβλήματος που έχω στη μέση, έχω σπονδυλοαρθροπάθια δεν μπορώ να κάνω αγωνίσματα που έχουν τέτοιο βαθμό δυσκολίας. Μου έχει απαγορευτεί μέχρι και συγκεκριμένες ασκήσεις να κάνω οπότε θα έμπαινα εύκολα σε κάποιο ριάλιτι που δεν θα είχε τόσο σωματική κόπωση.

Βίκυ Κουλιανού

Η σπονδυλοαρθροπάθεια είναι μια κάκωση των σπονδύλων την έπαθα στο θέατρο από ένα ρόλο. Ήταν πριν από έξι περίπου χρόνια στην παράσταση «Η ψευτουπηρέτρια» του Μαριβώ. Επειδή υποδυόμουν έναν ρόλο ανδρικό που είχε πολλές απαιτήσεις κινησιολογικά, σε κάποια απότομη κίνηση στις πρόβες και μετά στις παραστάσεις προέκυψε από το πρόβλημα στη μέση μου.

Έχει πλησιάσει ο ένας σπόνδυλος τον άλλον και έχει μειωθεί το υγρό μεταξύ των σπονδύλων κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις απότομες κινήσεις πολλές γιατί μπορεί να «κλειδώσει» η μέση εκεί να χρειαστεί να κάνεις ενέσεις για να επανέλθεις. Πονάω όταν αλλάζει ο καιρός. Αν δεν είχα αυτό θα το σκεφτόμουν να μπω στο Survivor. Στη Φάρμα μπορεί να πήγαινα. Μου άρεσε όταν την είχα δει παλιά» κατέληξε η Βίκυ Κουλιανού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share