Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Τρέμει» η Βάσω Λασκαράκη: Αποκάλυψε τη σχέση της κόρης της με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Πώς τα πάνε;

13 Αυγούστου 2022 16:50
«Τρέμει» η Βάσω Λασκαράκη: Αποκάλυψε τη σχέση της κόρης της με τον Λευτέρη Σουλτάτο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη για την 8χρονη κόρη της, την δουλειά με τους γονείς της που είχαν συνεργείο καθαρισμού, το νέο επαγγελματικό βήμα και τον σκηνοθέτη που της ζήτησε να γίνει ξανθιά.

Δείτε επίσης: «Χαστούκι» Λασκαράκη σε Τσιμιτσέλη: «Έχω προδοθεί - Σκέφτομαι να αποκτήσω ένα δεύτερο παιδί»

«Ξανθιά έγινα γιατί το ήθελε το κανάλι και ο σκηνοθέτης στην «Πολυκατοικία», μου είπαν ότι έτσι θα μου δώσουν τον ρόλο.

Σουλτάτος Λασκαράκη

Αγχώνομαι πάρα πολύ και πανικοβάλλομαι με τις υποχρεώσεις. Ο Λεύτερης είναι κατεξοχήν βοηθητικός και για τους φίλους μας, κάτι που είναι δυσεύρετο στους άνδρες. Δεν ξέρω αν περιμένεις να έρθει (ένας γάμος, μια σχέση), έτσι τα έφερε η ζωή χωρίς να το πολυσκεφτώ», είπε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη.

Η Βάσω Λασκαράκη είπε στη συνέχεια: «Ο Λευτέρης έχει πολλά χαρίσματα, είναι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός που σε παρασύρει.

Η σχέση της Εύας με τον Λευτέρη είναι τέλεια και είναι ένα παιδί ανοιχτόκαρδο και ζωντανό. Η κόρη μου ξέρει ότι οι γονείς της είναι αναγνωρίσιμοι, είναι ένα παιδί που εκφράζεται.

Θα ήθελα κι άλλο παιδάκι, αν ο μη γένοιτο… μου αρέσει η οικογένεια, θα ήταν κάτι πολύ ενωτικό, αλλά δεν τρελαίνομαι. Έχω ψυχαναγκασμούς, δεν μπορώ να κοιμηθώ με πιάτα στον νεροχύτη».

«Αρνάκι» ο Λευτέρης Σουλτάτος: «Την πρώτη κίνηση την έκανε η Βάσω Λασκαράκη»

Στο DownTown Κύπρου μίλησε ο Λευτέρης Σουλτάτος. Και αποκάλυψε κάτι για την σχέση του με την Βάσω Λασκαράκη που δεν γνωρίζαμε. Ήξερες εσύ πως η Βάσω Λασκαράκη αποφάσισε να κάνει το πρώτο βήμα και να τον πλησιάσει; Ναι, το έκανε και μπράβο της.

Δείτε επίσης: Ένας παράδεισος με μεγάλο πράσινο κήπο: Το σπίτι που μένουν στις διακοπές τους Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος

Λευτέρης Σουλτάτος Βάσω Λασκαράκη

Ξέρω, πάντως, πως επέμενες πολύ για τη Βάσω, Λευτέρη, ε;

Θα σου πω. Είχα εντυπωσιαστεί από εκείνην όταν τη γνώρισα -για τον χαρακτήρα της, την προσωπικότητά της, την αυταπόδεικτη εξωτερική της εμφάνιση- αλλά ποτέ δεν είχα στο μυαλό μου ότι αυτό θα προχωρούσε. Πίστευα πως θα είμαστε απλά δύο καλοί φίλοι. Την πρώτη κίνηση την έκανε η Βάσω – νομίζω πως ένιωθα άβολα να την κάνω εγώ, γιατί δεν ήξερα πώς θα το έπαιρνε εκείνη. Εγώ, εξάλλου, επειδή δεν παρακολουθούσα τηλεόραση, δεν ήξερα πόσο γνωστή είναι. Αυτή με «προειδοποιούσε», βέβαια, όταν μετά έγινε η σχέση, για τους φωτογράφους, για τα δημοσιεύματα, αλλά άλλο να το ζεις… Στην αρχή την κορόιδευα, της έλεγα: «Καλά, ποια είσαι; Η Βουγιουκλάκη;». Μέχρι που είδα, πρώτη φορά, τον εαυτό μου σε εξώφυλλο περιοδικού! Ήμουνα, θυμάμαι, εκείνη τη μέρα, σε παρουσίαση ξενοδοχείου στη Χαλκιδική, με παίρνει η Βάσω και μου λέει: «να ξέρεις, μας έχουν βγάλει φωτογραφίες και σήμερα είμαστε στο τάδε περιοδικό». Δεν την πίστεψα. Όταν μου έστειλε στο κινητό σε φωτογραφίες το εξώφυλλο, που έγραφε το όνομά μου και τι δουλειά κάνω, έπαθα σοκ – για μία βδομάδα δεν έβγαινα από το ξενοδοχείο όπου έμενα. Μετά, πήρα το αεροπλάνο και πήγα στην Κρήτη για να εξηγήσω στους δικούς μου τι συμβαίνει, γιατί δεν ήξερε κανείς τίποτα – από το περιοδικό το έμαθαν κι αυτοί. Όσο κι αν είχε προσπαθήσει η Βάσω να με προετοιμάσει, δεν πίστεψα ποτέ πώς θα ήταν το συναίσθημα. Για να καταλάβεις, όλο αυτό τον καιρό που είμαστε μαζί, μόνο τρεις τέσσερις φορές είδα φωτογράφους – όλες τις άλλες δεν τους πρόσεξα καν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share