Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022

Γεμάτη συγκίνηση η Σίσσυ Χρηστίδου: «Όσο και να προσπαθώ, δεν...»

Τι εξομολογήθηκε;

13 Αυγούστου 2022 14:48
Γεμάτη συγκίνηση η Σίσσυ Χρηστίδου: «Όσο και να προσπαθώ, δεν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια πολύ τρυφερή ανάρτηση έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου στο Instagram, καθώς ο ένας από τους γιους της, ο Φίλιππος, έχει σήμερα γενέθλια.

Δείτε επίσης: «Ξέφυγε από τα όρια...» - «Κάρφωσε» τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά το διαζύγιο ο Θοδωρής Μαραντίνης

«~ 13.08.08 ~ Σήμερα γιορτάζουμε την ευλογημένη ημέρα που ήρθες στον κόσμο. Που να φανταζόμουν πως θα ανοιγοκλείσω τα μάτια μου και θα έχουν περάσει 14 χρόνια… 14 χρόνια! Μη μου θυμώνεις που μέσα μου δεν μεγαλώνεις.. Όσο και να προσπαθώ, δεν αλλάζει αυτό..

Σ´αγαπώ Φίλιππε.. με μια αγάπη ανίκητη, απόκοσμη.. Χρόνια πολλά γλυκέ μου έφηβε.. τώρα αρχίζουν όλα.. ❤️#Happy14Birthday #PhilipRaphael #MyBabyNotABabyAnymore» έγραψε η Σίσσυ Χρησίδου.

View this post on Instagram

A post shared by Sissy (@sissychristidou)

Η σπόντα του Ουγγαρέζου στη Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν υπήρχε περίπτωση να έρθω καλεσμένος...»

Πριν μερικούς μήνες και λίγα δευτερόλεπτα αφού είχε μπει στο πλατό του Χαμογέλα και πάλι, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κλήθηκε από την Σίσσυ Χρηστίδου να δώσουν οριστικό τέλος στην παρεξήγησή τους.

Δείτε επίσης: «Ξέφυγε από τα όρια...» - «Κάρφωσε» τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά το διαζύγιο ο Θοδωρής Μαραντίνης

«Θες να ξεκινήσουμε με τη συγγνώμη; Να φύγει από τη μέση; Ο κόσμος λέει «τόσα σου σέρνει κι εσύ τον κάλεσες. Με είχες παρεξηγήσει, γιατί δεν το παραδέχεσαι;» είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ουγγαρέζος χρηστίδου

Η σπόντα του Ουγγαρέζου στη Σίσσυ Χρηστίδου

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε στην παρουσιάστρια: «Τα έχουμε πει επί προσωπικού. Θες να γίνει και δημόσια; Δεν τα είπαμε; Αυτά είναι ένα χρόνο πριν. Δεν υπήρχε περίπτωση να έρθω καλεσμένος αν δε σε συμπαθούσα και δεν υπήρχε περίπτωση επίσης, να λύσω οτιδήποτε στον αέρα. Οτιδήποτε λύνω, το λύνω κατ΄ιδίαν».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share