Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022

Γύρισε το «παιχνίδι» ο Γιώργος Αυτιάς: «Τότε αρκετοί προεξοφλούσαν αποτυχία, αλλά..»

Τι αποκάλυψε;

13 Αυγούστου 2022 14:40
Γύρισε το «παιχνίδι» ο Γιώργος Αυτιάς: «Τότε αρκετοί προεξοφλούσαν αποτυχία, αλλά..»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Αυτιάς έδωσε συνέντευξη στον Τηλεθεατή και στην Χριστίνα Αλεξίου και μίλησε για τις αλλαγές που υπάρχουν στο τηλεοπτικό τοπίο.

Δείτε επίσης: Η «βόμβα» της χρονιάς στον ΣΚΑΪ: Η Άννα Μαρία του Big Brother «ζευγάρι» με τον Γιώργο Αυτιά!

Φέτος άλλαξαν πολλά πρόσωπα τηλεοπτική στέγη. Πώς βλέπετε τον ανταγωνισμό;

Αν υποτιμήσεις τον ανταγωνισμό, χάθηκες! Πάντα κινούμαι με σεβασμό και προσοχή σε κάθε εκπομπή. Εύχομαι ότι, το καλύτερο σε όλους!

Έχετε ζήσει κι εσείς αυτή τη διαδικασία της αλλαγής φεύγοντας από τον ΑΝΤ1…

Ναι, έφυγα γιατί μου δόθηκε τότε η ευκαιρία να χτίσω μία νέα εκπομπή που να πρωταγωνιστεί. Τότε αρκετοί προεξοφλούσαν αποτυχία αλλά οι Έλληνες τηλεθεατές με τίμησαν και με τιμούν.

Γιώργος Αυτιάς

Ο Γιώργος Αυτιάς ξεσπάει για την Ευρωβουλή! (Video)

Άλλη μία φορά έβγαλε την πικρία του για το γεγονός ότι δεν ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς, μιλώντας με τον νέο περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, το βράδυ της Κυριακής στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Σε ζωντανή σύνδεση με τον Κωνσταντίνο Μουτζούρη, ο Γιώργος Αυτιάς δεν έχασε την ευκαιρία να εκφράσει το παράπονό του που δεν έγινε τελικά ευρωβουλευτής.

undefined

«Η τηλεόραση είναι το πιο μεγάλο κόμμα εκ των πραγμάτων, οπότε καταλαβαίνετε ότι τα νησιά θέλουν στήριξη. Κατ' αρχήν θα πάρετε τηλέφωνο τον Τζιτζικώστα να σας πει πώς θα πετύχετε 100% απορρόφηση των κονδυλίων. Είναι ο πιο πετυχημένος περιφερειάρχης. Δεύτερον, θα πάτε στη Σάμο και στα νησιά που θέλουν κονδύλια», απάντησε ο Γιώργος Αυτιάς όταν του είπαν με χιούμορ ότι θα τον κάνουν αντιπεριφερειάρχη.

Ο νέος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, απάντησε στον Γιώργο Αυτικά «κονδύλια υπήρχαν, όμως στο Βόρειο Αιγαίο καταφέραμε να απορροφήσουμε μόνο το 19%. Θα σε πάρω σύμβουλο».

Τότε ο Γιώργος Αυτιάς δεν έχασε την ευκαιρία να εκφράσει έμμεσα το παράπονό του για το γεγονός ότι δεν ήταν τελικά υποψήφιος ευρωβουλευτής λέγοντας: «μένω δημοσιογράφος, θα σας βοηθούσα αν πήγαινα στις Βρυξέλλες, να σου κόβω κονδύλια. Και να κάνω μεγάλο αγώνα»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share