Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τάσος Γουσέτης: Αυτός είναι ο γοητευτικός σύζυγος της Φωτεινής Τσακίρη - Με τι ασχολείται (photos)

Το 2011 γεννήθηκε η μοναχοκόρη τους

13 Αυγούστου 2022 14:21
Τάσος Γουσέτης: Αυτός είναι ο γοητευτικός σύζυγος της Φωτεινής Τσακίρη - Με τι ασχολείται (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Φωτεινή Τσακίρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γερμανία και συγκεκριμένα στο Όφενμπαχ, ενώ ο τόπος καταγωγής της είναι η Ορεστιάδα. Σε ηλικία 18 ετών ήρθε στην Ελλάδα με σκοπό να ασχοληθεί με την υποκριτική. Σπούδασε στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στο Κέντρο Αρχαίου Δράματος.

Δείτε επίσης: «Βόμβες» από Φωτεινή Τσακίρη: Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο ρόλος στο 50-50 (Video)

Η γνωστή ηθοποιός γνωρίστηκε με το σύζυγό της, Τάσο Γουσέτη, μέσω κοινών γνωστών. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάλαβαν πως έχουν χημεία και σύντομα έγιναν ζευγάρι.

τσακίρη τάσος γουσέτης εξώφυλλο

Όταν ο Τάσος Γουσέτης έκανε πρόταση γάμου στην Φωτεινή Τσακίρη δεν ήταν πολύ καιρό μαζί, αλλά δέχτηκε χωρίς να το σκεφτεί. Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό την κόρης τους. Τέλος, μπορεί να μην βρίσκονται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο, αλλά υπάρχει κατανόηση και από τις δυο πλευρές.

γουσέτης τσακίρη

Ο Τάσος Γουσέτης δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς εργάζεται ως φυσικός.

Η κόρη τους ήρθε στη ζωή το 2011 και ολοκλήρωσε την ευτυχία τους. «Αν και ψάχναμε για αρκετούς μήνες ένα όνομα που να μας αρέσει για την κόρη μας, τελικά καταλήξαμε στο Μαρία- Μαγδαληνή, το όνομα της μητέρας του Τάσου. Είναι πολύ ρομαντικό και η σύντμησή του σε Μαλένα καταλήξαμε ότι της ταιριάζει απόλυτα. Είναι πολύ νεανικό, πολύ κοριτσίστικο» είχε δηλώσει η Φωτεινή Τσακίρη στο παρελθόν.

Δείτε επίσης: «Μας πόνεσε...»: «Βόμβα» από ηθοποιό του 50-50 για τον Πέτρο Φιλιππίδη!

τσακίρη γουσέτης μαιευτήριο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share