Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Του έμοιασαν... καρμπόν και η Σία Κοσιώνη τα λατρεύει: Αυτά είναι τα πρώτα 3 παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη (photos)

Πραγματικά ίδια ο μπαμπάς

13 Αυγούστου 2022 10:30
Του έμοιασαν... καρμπόν και η Σία Κοσιώνη τα λατρεύει: Αυτά είναι τα πρώτα 3 παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Μπακογιάννης δεν κρύβει την ευτυχία του για το γάμο του με τη Σία Κοσιώνη, έχοντας βρει το δικό του... λιμάνι στην παρουσιάστρια, αν και νωρίτερα είχε σημειώσει μια έντονη ζωή, με τρία παιδιά από δύο διαφορετικές γυναίκες.

Εκτός, δηλαδή, από τον Δήμο, καρπό του έρωτά του με τη νυν σύζυγό του, ο Κώστας Μπακογιάννης έχει ακόμη τρία παιδιά, τη Δανάη και τον Παύλο από τον γάμο του με την Κάλλια Καμπουρίδου, οι οποίοι και βρίσκονται πολύ συχνά με τον μικρό τους αδελφό, και την Ολυμπία, από τη σχέση του με τη Μαίη Ζαννή, εγγονή του Δημητρίου Ράλλη, ετεροθαλούς αδελφού του Γεωργίου Ράλλη.

Κώστας Μπακογιάννης και παιδιά

Ο δήμαρχος Αθηναίων έχει πολύ κοντά και τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του, ενώ στην ορκομωσία του τα είχε στο πλάτι του μαζί με τον βενιαμίν του.

Πρόσφατα, όμως, έκανε κάτι που δεν είχε ξανακάνει και μας έκανε εντύπωση. Μοιράστηκε μία φωτογραφία όλων τους μαζί την ώρα που στολίζουν το δέντρο. Ο Δήμος στους ώμους του Παύλου, στη μέση η Ολυμπία και δεξιά η Δανάη.

«4 ζευγάρια χέρια είναι καλύτερα! Και του χρόνου», έγραψε στη λεζάντα.

Το σχόλιο της Κοσιώνη για τα πρώτα τρία παιδιά του Μπακογιάννη

Η Κοσιώνη, που αναφέρθηκε και στην καθημερινότητα με το σύζυγο και το παιδί της, μιλώντας για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, είχε πει: «Δε μου περνάει από το μυαλό, γιατί ποτέ δεν ονειρευόμουν μια οικογένεια με πολλά παιδιά, παρόλο που τελικά την απέκτησα (σ.σ. ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν ήδη πατέρας τριών παιδιών).

Είμαστε μία μικτή και αληθινή οικογένεια, τα τρία παιδιά του Κώστα είναι παιδιά μου, τα νιώθω σαν παιδιά μου. Όταν είναι όλα μαζί, σαφώς και δεν τα ξεχωρίζω. Αλλά επειδή με τον Δήμο έχω κάνει πολύ κόπο, του έχω αφοσιωθεί και έχω προσπαθήσει να του δώσω ό,τι περισσότερο έχω μέσα μου, πιστεύω πως δεν έχω τη δύναμη να το κάνω δεύτερη φορά. Επομένως, εάν έκανα ένα δεύτερο παιδί, πιστεύω πως θα το αδικούσα πάρα πολύ σε σχέση με το πρώτο, λόγω κουράγιου και αντοχής».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share