Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Ήταν άτομο τρομαγμένο με εξαρτήσεις...» - Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την εφηβεία της Αθηνάς Ωνάση

Νέα δεδομένα στο φως!

12 Αυγούστου 2022 14:45
«Ήταν άτομο τρομαγμένο με εξαρτήσεις...» - Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την εφηβεία της Αθηνάς Ωνάση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την εφηβεία της Αθηνάς Ωνάση, καθώς γίνεται λόγος, μεταξύ άλλων, για άτομο τρομαγμένο και με εξαρτήσεις, που αφορούσαν κυρίως το περιβάλλον των γονιών της, αν και άλλες αναφορές γίνονται σε ένα βιβλίο, όπου μεταδίδεται ένα σκληρό πρόσωπο της κληρονόμου της περιουσίας του Αριστοτέλη Ωνάση, φέρνοντας στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για την ιδιωτική της ζωή.

Συγκεκριμένα, όταν πέθανε η μητέρα της, Χριστίνα, η Αθηνά ήταν ένα από τα πιο πλούσια παιδιά του κόσμου, καθώς κληρονόμησε τα περιουσιακά στοιχεία της μητέρας της, αλλά και το το 55% της περιουσίας του παππού της, Αριστοτέλη. Η Χριστίνα Ωνάση είχε φροντίσει την περιουσία να την διαχειρίζεται μια ομάδα πέντε ατόμων, ανάμεσά τους και ο Τιερί Ρουσέλ. Ο Ρουσέλ ανεπιτυχώς προσέβαλλε τη διαθήκη και σύμφωνα με πολλούς ήταν ο άνθρωπος που έκανε την Αθηνά να απομακρύνεται από καθετί έχει σχέση με την Ελλάδα.

Αθηνά Ωνάση

Η οικογένεια Ρουσέλ, έχοντας αποκτήσει ένα ακόμη παιδί, επισκέφθηκε τον Σκορπιό. Τότε, η Αθηνά Ωνάση έγινε δεκτή από εκατοντάδες κόσμου, γεγονός που την τρόμαξε. Το Vanity Fair σε αφιέρωμά του είχε κάνει λόγο για ένα άτομο τρομαγμένο με εξάρτηση από τον πατέρα της, ο οποίος είχε εξάρσεις θυμού.

Οταν τον είχε δει πρώτη φορά να ξεσπά είχε κρυφτεί σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, ενώ τη δεύτερη επέλεξε να φύγει από το σπίτι.

Οταν έκλεισε τα 17 της διεκδίκησε την ανεξαρτησία της και έφυγε για τις Βρυξέλλες. Η Αθηνά διάλεξε τότε τη μεγάλη της αγάπη που δεν ήταν άλλοι από την ιππασία. Αρχισε να φοιτά στη σχολή Nelson Pessoa και έπαιρνε από τον Ρουσέλ 10.000 ευρώ το μήνα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι νωρίτερα ο Τιερί Ρουσέλ είχε πάρει την κηδεμονία της μικρής Αθηνάς και η «χρυσή» κληρονόμος ζει πλέον σε στο χωριό Lussy-sur-Morges, λίγο έξω από τη Λοζάννη, μαζί με τον πατέρα, τη μητριά και τα δύο ετεροθαλή της αδέλφια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share