Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022

Ξεσπά η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου: «Βρίσκω λάθος να μην...»

Τι εξομολογήθηκε;

12 Αυγούστου 2022 14:23
Ξεσπά η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου: «Βρίσκω λάθος να μην...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου είχε κάνει το πρώτο της εξώφυλλο για το περιοδικό Hello λίγο καιρό πριν πεθάνει ο πατέρας της

Εκεί είχε μιλήσει για όλα, τις σπουδές της στην Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις όπως και ότι παρακολουθεί μαθήματα ορθοφωνίας.

Δείτε επίσης: Πολύ πριν από Γκερέκου, Λάσκαρη και Μαρινέλλα: Η σχέση του Τόλη Βοσκόπουλου με κορυφαία ηθοποιό που κανείς δε θυμάται (photo)

«Οι γονείς μου είναι αυτοί που είναι. Βρίσκω λάθος να μην κάνω όσα θέλω και ονειρεύομαι εξαιτίας του επιθέτου μου. Όταν γνωρίζει κάποιος εμένα, γνωρίζει τη Μαρία ως αυτόνομη προσωπικότητα» ανέφερε στη συνέντευξή της η Μαρία Βοσκοπούλου.

Μαρία και Τόλης Βοσκόπουλος

Και συνεχίζοντας εξήγησε ότι της αρέσει που ο κόσμος αγαπάει τον πατέρα της όμως τόνισε ότι είναι εύκολο όλοι να έχουν άποψη για την οικογένειά της ακόμα κι αν δεν την γνωρίζουν προσωπικά.

«Έχει και καλές και δύσκολες στιγμές αλλά εμένα αυτό ήταν το περιβάλλον μου, η ζωή μου, ήταν το φυσιολογικό. Είναι πολύ όμορφο να βλέπω την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του πατέρα μου όταν κάνει ένα live. Είναι συγκινητικό όταν βρισκόμαστε έξω και τον πλησιάζουν προκειμένου να του εκφράσουν τον θαυμασμό τους.

Είναι πολύ εύκολο όταν είσαι προβεβλημένος όλοι να έχουν να πουν κάτι για σένα. Να έχουν δηλαδή άποψη, ακόμα κι αν δεν σε γνωρίζουν, για το πώς είναι η ζωή σου. Πρόκειται για μία παρεμβατική συνθήκη, η οποία δεν μου αρέσει» τόνισε η ίδια.


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share