Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022

«Λύγισε» η Κατερίνα Καραβάτου: Αυτό είναι το μυστικό που κρατούσε για χρόνια από τους γονείς της - Δεν το αποκάλυψε ποτέ (Video)

Τι εξομολογήθηκε;

12 Αυγούστου 2022 14:10
«Λύγισε» η Κατερίνα Καραβάτου: Αυτό είναι το μυστικό που κρατούσε για χρόνια από τους γονείς της - Δεν το αποκάλυψε ποτέ (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καραβάτου δε διστάζει αρκετές φορές να προχωρά σε προσωπικές εξομολογήσεις, όταν παρουσιάζονται θέματα στην εκπομπή της, που συνταράσσουν το τηλεοπτικό κοινό, με την παρουσιάστρια να συγκλονίζει εσχάτως.

Δείτε επίσης: «Δεν ήταν έρωτας...» - Η άγνωστη εξομολόγηση της Κατερίνας Καραβάτου για το γάμο με τον Κρατερό Κατσούλη

Σε μια από τις τελευταίες εκπομπές μίλησε για τον εαυτό της, με αφορμή τον 14χρονο μαθητή που αυτοκτόνησε λόγω του σκληρού bullying που δεχόταν στο σχολείο του.

«Θέλω να σας πω κάτι που δεν έχω πει ούτε στη μάνα και τον πατέρα μου», είπε φανερά συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου.

Η τραγική ιστορία της παρουσιάστριας από την παιδική της ηλικία

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια, για την οποία οι τηλεοπτικές εξελίξεις δεν είναι ιδανικές, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της, αποκάλυψε μια επίθεση που είχε δεχτεί η ίδια όταν ήταν στην εφηβεία από δυο άγνωστες κοπέλες και πως αυτό το περιστατικό το κουβαλάει μέσα της μέχρι σήμερα.

«Όταν ήμουν στην ίδια ηλικία με αυτό το παιδί, σε μια πολύ κεντρική οδό κοντά στο σπίτι μου, φεύγοντας από το σχολείο ήρθαν πάνω μου δυο κορίτσια και άρχισαν να με σπρώχνουν, να μου μιλάνε άσχημα. Προσπάθησαν να μου βγάλουν τα σκουλαρίκια… Ήταν πολύ άγριο. Δεν τις ήξερα, δεν είχα ιδέα ποιες ήταν, περπατούσα απλά με τη σάκα μου και πήγαινα σπίτι μου.

Δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα, το πιστεύετε; Και σκέφτομαι ότι αυτό ήταν ένα περιστατικό που δεν κράτησε πάνω από πέντε λεπτά. Άρχισα να τρέχω και να φωνάζω έντρομη. Δε το είπα ποτέ στη μητέρα μου και τον πατέρα μου, που είχα πάρα πολύ στενή σχέση μαζί τους. Δεν τους φοβόμουν. Το κουβαλώ ακόμα αυτό το περιστατικό και το σκέφτομαι συχνά, ακόμα και σε αυτή την ηλικία που έχω φτάσει.

Και σκέφτομαι, ένα παιδί που ζει με αυτή την κατάσταση κάθε μέρα, πως είναι; Πως μπορεί να μεγαλώσει; Τι ζημιά γίνεται μέσα του; Πως μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του φυσιολογικά; Εγώ το έβλεπα στον ύπνο μου τα βράδια. Είχα παραμορφώσει τα πρόσωπα των κοριτσιών και έβλεπα άλλους ανθρώπους που ήξερα ότι ήταν κακοί. Έκανα συνειρμούς περίεργους. Φοβόμουν να περπατήσω μόνη μου. Είναι βία», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share