Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ο θάνατος που «γονάτισε» την Ελένη Τσολάκη: «Θα μου λείψει πολύ που δεν…»

Τι εξομολογήθηκε;

12 Αυγούστου 2022 13:46
Ο θάνατος που «γονάτισε» την Ελένη Τσολάκη: «Θα μου λείψει πολύ που δεν…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την γιαγιά της είχε χάσει πριν μερικά χρόνια η Ελένη Τσολάκη και είχε ταξιδέψει μέχρι την Θεσσαλονίκη για να την αποχαιρετήσει. Η ίδια τότε θέλησε με ένα μήνυμά της στο Instagram να πει ένα συγκινητικό αντίο.

Δείτε επίσης: Από την Καινούργιου... στην αγκαλιά της Ελένης Τσολάκη - Ο άνδρας που έγινε μήλον της έριδος για τις δύο γυναίκες

«Όσοι μου «φύγατε» κ όσοι μου λείπετε, είμαι σίγουρη πως είστε αυτό το λευκό σύννεφο που αισθάνομαι πως με κρατάει δυνατή μετά από κάθε κραδασμό! Αγνά, προστατευτικά κ αγαπησιάρικα όπως μου μάθατε! Και αυτή η σκέψη μου απαλύνει κάπως το πόνο!!Μπορεί κ παράλογα αλλά το κάνει…Έτσι νιώθω κάθε φορά στη ζωή μου που αντικρίζω αυτή την εικόνα!!έτσι νιώθω κάθε φορά που ένας κρίκος σπάει!!!κ για μένα κάθε κρίκος μιας οικογένειας,θα έχει πάντα λευκό χρώμα!!Ακριβώς όπως αυτά τα σύννεφα!!

Θα σκέφτομαι πάντα ότι είστε οι φύλακες άγγελοι μου!!! Αντίο γιαγιάκα μου….θα μου λείψει πολύ που δεν θα γυρίζει πια κάνεις σ’ αυτή τη λέξη!», έγραφε η Ελένη Τσολάκη κάτω από τη φωτογραφία της.

Ελένη Τσολάκη: Ο απίστευτος λόγος που είχε φιληθεί στο στόμα με την Κατερίνα Γκαγκάκη on air (Video)

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα πριν χρόνια συζητήθηκε στο φιλί που είχαν δώσει στο στόμα η Τζένιφερ Άνιστον και η Έλεν Ντε Τζένερις.

Δείτε επίσης: Την άφησε και... τα έφτιαξε με πρώην του Πετρουλάκη: Αυτός ο πασίγνωστος επιχειρηματίας ήταν σε σχέση με την Ελένη Τσολάκη

«Καλά παιδιά είναι κακό να φιλάς μια γυναίκα; Εγώ με τις φίλες μου φιλιόμαστε στο στόμα», είπε η Ελένη Τσολάκη με τον Γιώργο Λιάγκα να αναρωτιέται: «Μα δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους… Εμένα δεν με ενοχλεί που είναι δυο γυναίκες, ακόμα και γυναίκα με άντρα να ήταν… Αυτό το έχουμε ξεπεράσει. Έχει τελειώσει η ιστορία αυτή. Με ενοχλεί που φιλιέσαι στο στόμα με έναν άγνωστο. Εμείς οι δύο τώρα, να φιληθούμε στο στόμα για ποιο λόγο;»

Και μετά από αυτό η Ελένη Τσολάκη και η Κατερίνα Γκαγκάκη φιλήθηκαν στο στόμα για να έχουμε τώρα εμείς να λέμε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share