Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Παιδότοπος» το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου: Φωτογραφίζει την κόρη της στο σαλόνι και «λιώνει»

Η μικρή φαίνεται πως την έχει «τρελάνει»

12 Αυγούστου 2022 13:33
«Παιδότοπος» το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου: Φωτογραφίζει την κόρη της στο σαλόνι και «λιώνει»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Οικονομάκου εκτός από μια πολυάσχολη γυναίκα με αρκετές επαγγελματικές δραστηριότητες είναι και μια πολύ τρυφερή και αφοσιωμένη μαμά.

Δείτε επίσης: Στο έλεος η Αθηνά Οικονομάκου: «Είχε πάθει μαζί μου εμμονή, είχε γίνει...»

Μαζί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και τα δυο τους παιδιά Μάξιμο και Σιένα η Αθηνά Οικονομάκου έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πολύ όμορφη και αγαπημένη οικογένεια. Απόλυτη προτεραιότητά της είναι πάντα η οικογένειά της και γι’ αυτό φροντίζει να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί τους.

Μετά από μια μικρή απόδραση που έκανε με τους φίλους της και τον σύζυγό της με αφορμή τα γενέθλιά του, η Αθηνά Οικονομάκου έχει επιστρέψει στο σπίτι τους στην Αθήνα και απολαμβάνει τα παιχνίδια με τα παιδιά της.

Σήμερα μάλιστα μοιράστηκε και ένα στιγμιότυπο από την ώρα που η μικρή της κόρη Σιένα παίζει στο σαλόνι του σπιτιού τους.

Όλεθρος για την Αθηνά Οικονομάκου: «Έμεινα τρεις ημέρες μέσα σε ένα δωμάτιο, σε κακή κατάσταση…»

Η Αθηνά Οικονομάκου στη συνείδηση των θαυμαστών της είναι ταυτισμένη με την πιο ξέγνοιαστη και φωτεινή εποχή του χρόνου. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν μερικά χρόνια στο περιοδικό Omikron και στην Πένη Θωμοπούλου, είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στις διακοπές της.

Δείτε επίσης: Πώς να μην πέσει «ξερός» ο Μιχόπουλος: Το τσιφτετέλι της Αθηνάς Οικονομάκου που... βασάνισε ένα ολόκληρο πλατό

Αγαπάς πολύ τα ταξίδια και μέχρι στιγμής, έχεις ταξιδέψει σε πολλά μέρη στον κόσμο. Ξεχωρίζεις κάποιο προορισμό;

αθηνα οικονομάκου νησί

Οι καλύτερες διακοπές μου ήταν με τον σύζυγό μου στις Μαλδίβες, το 2017.

Και οι πιο… δύσκολες;

Δεν έχω περάσει ποτέ άσχημα σε διακοπές. Αν έπρεπε να απαντήσω όμως κάτι, θα έλεγα μια χρονιά που πήγα στα Κουφονήσια και έπαθα δηλητηρίαση. Έμεινα τρεις ημέρες μέσα σε ένα δωμάτιο, σε κακή κατάσταση και δεν μπόρεσα να δω ούτε το νησί ούτε να περάσω καλά.

Ένα ταξίδι που θέλεις να κάνεις άμεσα;

Θέλω πολύ να πάω στο Μεξικό.

Ως παιδί, πώς ήταν τα καλοκαίρια σου;

Υπέροχα και ξέγνοιαστα! Με αμέτρητα μπάνια, πολλά παγωτά, ατελείωτο παιχνίδι στη γειτονιά με τους φίλους μου.

Μια ανάμνηση που αναπολείς;

Το παιχνίδι στη γειτονιά με τους φίλους μου. Τα καλοκαίρια μαζευόμασταν όλη η παρέα και ξεχνούσαμε να γυρίσουμε στο σπίτι.

Μετρούσατε τα μπάνια και τα παγωτά;

Η αλήθεια είναι πως δεν υπήρχε ανταγωνισμός γιατί είμαστε όλοι μαζί, οπότε κάναμε τα ίδια μπάνια και τρώγαμε σχεδόν τα ίδια παγωτά. Κάθε καλοκαίρι έκανα πάνω από 100 μπάνια, πρωί – απόγευμα. Θα χάναμε το μέτρημα…



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share