Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Άννα Αγγελοπούλου: Αυτή είναι η πανέμορφη σύζυγος του Κώστα Αποστολίδη - Η τραγική ιστορία του πατέρα της

Έχουν αποκτήσει μαζί 3 παιδιά

12 Αυγούστου 2022 12:30
Άννα Αγγελοπούλου: Αυτή είναι η πανέμορφη σύζυγος του Κώστα Αποστολίδη - Η τραγική ιστορία του πατέρα της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Αποστολίδης, ένας ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστός στο κοινό μέσα από την συμμετοχή του σε τηλεοπτικά σήριαλ τη δεκαετία του 90’ και η Αννα Αγγελοπούλου, κόρη του αείμνηστου σκηνοθέτη, Θεόδωρου Αγγελόπουλου, κάνουν σπάνια δημόσιες εμφανίσεις με τα παιδιά τους.

Δείτε επίσης: Θυμάστε την Ναταλία από την "Νταντά": Δείτε πως είναι σήμερα

Η τρυφερή εξομολόγηση για τη σύζυγό του

«Μια σύντροφος που είναι πρωταγωνίστρια στη ζωή μου. Είναι ο άνθρωπος για τον οποίο ζω και παλεύω να βελτιωθούν οι ζωές μας, να ζήσουμε πράγματα όλοι μαζί. Η σύζυγός μου είναι ο πρώτος και σημαντικότερος άνθρωπος στη ζωή μου, πρώτα είναι η Άννα και αμέσως μετά τα παιδιά. Η σύζυγός μου είναι ο κεντρικότερος ρόλος που μπορεί να υπάρξει» δήλωσε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο, Ρενέ Σαραντινού.

Άννα Αγγελοπούλου Κώστας Αποστολίδης

Σε συνέντευξή του τον Ιανουάριο του 2012, ο ηθοποιός στο ίδιο έντυπο είχε δηλώσει:

«Παντρεμένος από το 2007, ο δεύτερος γάμος, και έκανα τρία παιδιά μέσα σε τέσσερα χρόνια. Από τον πρώτο μου γάμο δεν απέκτησα παιδιά. Στο δεύτερο γάμο μου κάθε χρόνο έκανα και παιδί (...) Με τα τρία παιδιά δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για διάβασμα. Χρόνος για να καθίσω ήρεμα και να διαβάσω μια εφημερίδα. Μου λείπει αυτό. Υπάρχουν προτεραιότητες τριών ατόμων πριν από τη δική μου. Δε μένει χρόνος πια για μένα».

Η τραγική ιστορία του Θοδωρή Αγγελόπουλου

«Πέρα από το έργο του, που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ελλάδας» αναφέρει η Άννα Αγγελοπούλου, «για μένα ήταν ο πατέρας μου. Θα θυμάμαι ότι πρόλαβε να γνωρίσει τα 3 από τα 6 εγγόνια του, τα δικά μου παιδιά. Την μέρα του ατυχήματος η μικρή μου γινόταν ενός. Δεν σβήσαμε κεράκια ποτέ. Τον βρήκα στο σημείο του ατυχήματος και πρόλαβα και του μίλησα. Αλλάζει αυτό κάτι; Δεν αλλάζει. Αλλά πρόλαβα και του μίλησα»

Άννα Αγγελοπούλου Κώστας Αποστολίδης Θόδωρος Αγγελόπουλος

Υπενθυμίζεται πως το 2012 ο Θόδωρος Αγγελόπουλος κατά την διάρκεια διαλείμματος σε γύρισμα της ταινίας του «Η Άλλη Θάλασσα» στη Δραπετσώνα, τραυματίστηκε σοβαρά από διερχόμενη μοτοσυκλέτα ενώ διέσχιζε πεζός τον δρόμο. Το ίδιο βράδυ άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Φαλήρου, όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση. Η κηδεία του έγινε δημοσία δαπάνη, στις 27 Ιανουαρίου στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share