Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022

«Άστεγος» ο Σάκης Ρουβάς: Δε φαντάζεστε σε ποιανού τραγουδιστή το σπίτι έμενε στην αρχή της καριέρας του (Video)

«Όταν έγινε γνωστός εξαφανίστηκε»

12 Αυγούστου 2022 11:46
«Άστεγος» ο Σάκης Ρουβάς: Δε φαντάζεστε σε ποιανού τραγουδιστή το σπίτι έμενε στην αρχή της καριέρας του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πάνος Δέρβος ένας από τους καλύτερους φίλους του αγαπημένου τραγουδιστή Δάκη, που έφυγε πριν λίγο καιρό από τη ζωή, μίλησε για εκείνον και –μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε σε όσους βοήθησε ο Δάκης και στη συνέχεια τον ξέχασαν.

Δείτε επίσης: Ένα «θηρίο» που θα ζήλευαν και βασιλιάδες: Αυτό είναι το σκάφος του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη (photo)

Ειδικότερα, ο Πάνος Δέρβος σε συνέντευξή του στο Open Weekend δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ που ο Σάκης Ρουβάς αναγνώρισε ότι τον βοήθησε ο Δάκης. Ο Δάκης εξέφραζε παράπονα και για άλλους καλλιτέχνες που δεν είχαν καμία επικοινωνία μαζί του.

Τον Σάκη Ρουβά τον γνώρισε σε ένα μαγαζί που δούλευε φωνητικά στην Πάτρα και του έκανε πρόταση να τον φέρει στην Αθήνα και έκανε την παραγωγή του πρώτου του δίσκου.

Ο Σάκης έμενε στο σπίτι του το πρώτο διάστημα. Όταν έγινε γνωστός ο Σάκης Ρουβάς εξαφανίστηκε. Ο Ρουβάς εμφανίστηκε τα τελευταία 2-3 χρόνια που είπε καλά λόγια για τον Δάκη».

«Συναντήθηκαν στα καμαρίνια στο MadWalk και ο Σάκης έπεσε στην αγκαλιά του και τον φίλαγε και αυτή ήταν η τελευταία χαρά που πήρε» συνέχισε.

Με τον καρκίνο να προχωρά ο Δάκης ήθελε να «αποχωρήσει» με το κεφάλι ψηλά μέσω της ευθανασίας.

«Μου έλεγε είμαι ευχαριστημένος δεν θέλω να υποφέρω στο φινάλε με παρακαλούσε να τον πάω στην Ελβετία να του κάνουν την ένεση να πεθάνει».

Δείτε το βίντεο


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share