Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022

Σοκάρει ο Κώστας Μπακογιάννης: «Στο Δημοτικό ανακαλύψαμε πως ήμουν βαριά...» - Στο πλευρό του η Σία Κοσιωνη

Τι εξομολογήθηκε;

12 Αυγούστου 2022 11:17
Σοκάρει ο Κώστας Μπακογιάννης: «Στο Δημοτικό ανακαλύψαμε πως ήμουν βαριά...» - Στο πλευρό του η Σία Κοσιωνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, πριν περίπου έναν χρόνο και με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Ευαισθητοποίησης για την Δυσλεξία έκανε μια δημόσια εξομολόγηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ο κ. Μπακογιάννης αποκάλυψε πως όταν ήταν μαθητής Δημοτικού, έκανε εξετάσεις που έδειξαν πως ήταν «βαριά δυσλεκτικός». Ωστόσο, κάτι τέτοιο ποτέ δεν επηρέασε τη σχέση του με τη Σία Κοσιώνη.

Δείτε επίσης: Κώστας Μπακογιάννης: «Έχω κάνει μπάφο, καμιά φορά μου έρχεται να κάνω και...» - Σε σύγχυση η Σία Κοσιώνη

Η ανάρτηση του:

«Και μια προσωπική ιστορία, σήμερα που είναι η Ευρωπαϊκή Ημέρα Ευαισθητοποίησης για την Δυσλεξία. Φωτίσαμε και το συντριβάνι της Ομόνοιας.
Στο Δημοτικό ήμουν, κατά βάση, ένας κακός μαθητής. Στην απελπισία της, η μάνα μου για να ανακαλύψει γιατί δυσκολευόμουν τόσο, μου έκανε τότε διάφορες εξετάσεις που απέδειξαν ότι ήμουν βαριά δυσλεκτικός.
Έκτοτε, και με την κατάλληλη αντιμετώπιση, τελείωσα το σχολείο με καλούς βαθμούς, σπούδασα σε πανεπιστήμια υψηλών απαιτήσεων και κατάφερα να έχω Διδακτορικό.
Σε όλους εσάς που ακούτε ότι το παιδί σας είναι δυσλεκτικό και τρομάζετε, ένα έχω να πω με όλη μου τη δύναμη: τίποτα δεν σταματάει τα παιδιά σας από το σπουδαίο μέλλον που έχουν μπροστά τους και αξίζουν. Αρκεί να γίνει η προσπάθεια. Πρώτα της οικογένειας και μετά του παιδιού.
Η Δυσλεξία δεν είναι αρρώστια, είναι συνθήκη. Απελευθερώστε τα παιδιά σας, από το βάρος αυτό, κάνοντας απλώς τη κατάλληλη διάγνωση.
Και σε όλους τους μικρούς δυσλεκτικούς εκεί έξω, προτείνω μια σύγχρονη εκδοχή αυτού που μου έκανε η μάνα μου: κάντε google με τους σπουδαίους δυσλεκτικούς αυτού του κόσμου.
Θα εκπλαγείτε!»

Και μια προσωπική ιστορία, σήμερα που είναι η Ευρωπαϊκή Ημέρα Ευαισθητοποίησης για την Δυσλεξία. Φωτίσαμε και το...

Posted by Κώστας Μπακογιάννης - Kostas Bakoyannis on Friday, October 8, 2021


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share