Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022

«Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα έκανα κάτι λιγότερο για τον Μάρκο…» – Η συγκίνηση της Έλενας Τσαβαλιά για τον σύζυγό της

Τι εξομολογήθηκε;

12 Αυγούστου 2022 10:50
«Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα έκανα κάτι λιγότερο για τον Μάρκο…» – Η συγκίνηση της Έλενας Τσαβαλιά για τον σύζυγό της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night Show» είχε βρεθεί πριν καιρό η Έλενα Τσαβαλιά και είχε μιλήσει με τα πιο όμορφα λόγια για τον Μάρκο Σεφερλή.

Δείτε επίσης: «Ήταν οι ορμόνες μου στο κόκκινο και προκαλούσε...» - Χαλασμός από την Έλενα Τσαβαλιά μπροστά στον Μάρκο Σεφερλή

«Τα πρώτα χρόνια με τον Μάρκο ήταν πολύ δύσκολα απ’ όλες τις πλευρές, και προσωπικά και οικονομικά και επαγγελματικά γιατί τότε ο Μάρκος προσπαθούσε να βρει τα πατήματά του και να σταθεί.

Σεφερλής Τσαβαλιά

Δεν μπορούσα, δεν μπορώ ακόμη να σκεφτώ ότι θα έκανα κάτι λιγότερο για τον Μάρκο. Είναι ο άνθρωπός μου, είναι ο άνθρωπος που επέλεξα να είμαι μαζί του, είναι ο άνθρωπος που επέλεξα να κάνω οικογένεια μαζί του. Αλλά αυτός είναι για μένα ο σύντροφος της ζωής μου, δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι λιγότερο.

Όπως λες ότι τον έχω στηρίξει, αντίστοιχα και ο Μάρκος με τον δικό του τρόπο, τη στιγμή που έπρεπε και για το λόγο που έπρεπε με στήριξε με όλη του τη δύναμη. Του το χρωστάω και θα του το χρωστάω σε όλη μου τη ζωή», είπε η Έλενα Τσαβαλιά.

Σε δύσκολη θέση ο Μάρκος Σεφερλής: «Έβαζα την Έλενα Τσαβαλιά να ζητάει δανεικά, γιατί...»

Δανεικά, αλλά όχι αγύριστα, ζητούσε η Έλενα Τσαβαλιά στο παρελθόν, για λογαριασμό του Μάρκου Σεφερλή, επειδή εκείνος- όπως ο ίδιος παραδέχθηκε- ντρεπόταν. Ο ηθοποιός –παρουσιαστής εξομολογήθηκε στο Secret τις δύσκολες στιγμές που πέρασε εξαιτίας της άσχημης οικονομικής κατάστασης που βίωνε και τόνισε ότι στήριγμά του ήταν η σύζυγός του Έλενα.

Δείτε επίσης: "Γούρλωσε" ο Μάρκος Σεφερλής - Η στιγμή που η Έλενα Τσβαλιά έσκυψε και έγινε χαμός (video)

 Μάρκος Σεφερλής Έλενα Τσαβαλιά

«Υπήρχαν άνθρωποι που ήθελαν το κακό μου. Άνθρωποι του χώρου που έβλεπαν έναν ηθοποιό να εξελίσσεται και να μην το θέλουν, κάποιοι επιχειρηματίες που δεν ήθελαν να ξεφύγω, να κινηθώ μόνος μου. Ήθελαν να είμαι στην σκιά τους. Όμως εγώ είχα άλλα όνειρα για το θέατρο και τον εαυτό μου και οι συνεργασίες δεν με κάλυπταν. Έτσι, πήρα την κατάσταση στα χέρια μου» αποκαλύπτει.

Δείτε επίσης: Σπάραξε ο Μάρκος Σεφερλής για το θάνατο του πατέρα του: «Πέθανε μόλις...» - Η στήριξη της Έλενας Τσαβαλιά (Video)

Και συνεχίζει: «Με πολέμησαν. Έξι χρόνια δεν έπαιρνα άδεια, από τη στιγμή που ήταν όλα νόμιμα. Ευτυχώς είχα την Έλενα, που με στήριξε πολύ. Αν δεν ήταν δίπλα μου τότε εκείνη την περίοδο, δεν ξέρω τι θα ‘κανα… Και ήταν στην αρχή της σχέσης μας, όταν θα μπορούσε και να έχει φύγει… Είχα πολλά χρέη, είχα μοιράσει επιταγές και δεν με άφηναν να δουλέψω, αφού δεν λειτουργούσε το θέατρο. Κάποιοι φίλοι και συγγενείς με βοήθησαν. Έβαζα την Έλενα να ζητά δανεικά, γιατί εγώ ντρεπόμουν. Από 15.000 μέχρι 300 ευρώ. Ο,τι είχε ο καθένας. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω, τους τα επέστρεψα όλα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share