Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Άλλος για τη βάρκα μας»: Ο Σπύρος Μπιμπίλας ποζάρει με το μαγιό του και προκαλεί αναστάτωση (photo)

Χαλάρωση για τον ηθοποιό

12 Αυγούστου 2022 09:24
«Άλλος για τη βάρκα μας»: Ο Σπύρος Μπιμπίλας ποζάρει με το μαγιό του και προκαλεί αναστάτωση (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με καλοκαιρινή διάθεση φωτογραφήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας παρέα με καλή του φίλη, ποζάροντας με το μαγιό του σε μια βάρκα.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρίσκεται στην Αθήνα και με αφορμή την πανσέληνο του Αυγούστου έκανε μια βαρκάδα για να δει το ολόγιομο φεγγάρι.

Δείτε επίσης: «Βόμβα» από τον Σπύρο Μπιμπίλα: Στο φως ο άγνωστος έρωτας με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Άλλος για τη βάρκα μας!!!!Με την καλή μου φίλη Αλέκα Μακρή @alekamakre και με τη μηχανοκινητη βάρκα της ανοιχτήκαμε απέναντι από τη Βούλα και τη Βουλιαγμένη σε μία υπέροχη θάλασσα και να καταπληκτικό δειλινό με τη χρυσή φεγγαράδα του!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, λοιπόν, ανέβασε φωτογραφία από τη βαρκάδα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αμέσως απέσπασε likes και θετικά σχόλια από τους ακολούθους του.

Μπιμπίλας μαγιό

Σπύρος Μπιμπίλας: Αυτό είναι το ποσό που ζητάει για κάθε φορά που θα βγαίνει σε εκπομπή on air

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy day και έκανε μία πολύ σημαντική ανακοίνωση.

Με την ευκαιρία διάβασε εδώ τον όρο που έθεσε στην παραγωγή του «The Crown».

Συγκεκριμένα ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε: «Επειδή καταναλώνω πάρα πολύ χρόνο για τις εκπομπές όλων των καναλιών αποφάσισα, δεν ξέρω αν θα είναι εφικτό και αν θα το κάνουν, παρακαλώ πάρα πολύ όλες τις εκπομπές και όλα τα κανάλια, κάθε φορά που θα βγαίνω και θα καταναλώνω τόσο χρόνο, δε μιλάω για τώρα που βρήκα κάμερες μπροστά μου, να βάζουν ένα μικρό ποσό στο ταμείο αλληλοβοήθειας των ηθοποιών που αντιμετωπίζουν τόσα προβλήματα, να βάζουν το ελάχιστο ποσό των 200 ευρώ που καθόμαστε με τις ώρες στα skype»!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share