Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σούσουρο με την Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντηση για την αναπάντεχη αποχώρηση του αρχισυντάκτη της - Τι συνέβη μεταξύ τους

Τι εξομολογήθηκε;

12 Αυγούστου 2022 08:17
Σούσουρο με την Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντηση για την αναπάντεχη αποχώρηση του αρχισυντάκτη της - Τι συνέβη μεταξύ τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε για την αποχώρηση του Χρήστου Αϊβαλιώτη από τη θέση του αρχισυντάκτη της εκπομπής της.

Σε ένα από τα Q&A της παρουσιάστριας στο instagram, η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε σε αποκαλύψεις για την επαγγελματική και προσωπική της ζωή..

Δείτε επίσης: Νέος άνδρας μετά τον Τσαγκρίδη για την Καινούργιου: Ο 35χρονος εφοπλιστής που την κάνει να χαμογελά ξανά

«Με τον αρχισυντάκτη τι έγινε; Ισχύει ότι ζήτησες η ίδια την απομάκρυνση του;», ήταν η ερώτηση που δέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ εκείνη απάντησε: «Με τον Χρήστο έχουμε άψογη προσωπική σχέση και τα τελευταία χρόνια με έχει βοηθήσει πολύ. Σεβάστηκα την επιθυμία του να αποχωρήσει. Δεν τελειώνουν όλα με τσακωμούς παιδιά», αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου για την αποχώρηση του Χρήστου Αϊβαλιώτη από την εκπομπή Super Κατερίνα.

καινούργιου αποχώρηση αρχισυντάκτη

Τον έχει ξεπεράσει για τα καλά: Το «καρφί» της Κατερίνας Καινούργιου για τον χωρισμό με τον Τσαγκρίδη

Η Κατερίνα Καινούργιου φαινόταν πως θα ζήσει ένα καλοκαίρι... γεμάτο έρωτα, αλλά κάθε άλλο παρά με αυτό τον τρόπο κύλησε, αφού η επανασύνδεση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη δεν προχώρησε.

Η προσπάθεια επανασύνδεσης με τον πρώην σύντροφό της, και η αποτυχία αυτής, δεν άφησε την Κατερίνα Καινούργιου. Από την πρώτη στιγμή έδειξε τη δυσαρέσκειά της με την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα στη σχέση της, ενώ λίγο πριν τελειώσει η εκπομπή της, είχε ξεκαθαρίσει πως η δεύτερη αυτή προσπάθεια που κάνουν με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη έρχεται με προϋποθέσεις.

Η ίδια τις τελευταίες εβδομάδες έχει επιλέξει να μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις σκέψεις. Έτσι πριν από λίγες ώρες... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share