Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Νίκος Καρβέλας: Τον «πρόδωσε» η κόρη του Σοφία - Το ιδιαίτερο αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται (photo)

Η φωτογραφία που δημοσίευσε

12 Αυγούστου 2022 07:40
Νίκος Καρβέλας: Τον «πρόδωσε» η κόρη του Σοφία - Το ιδιαίτερο αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Καρβέλα ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές, «πλημμυρίζοντας» το Instagram της με φωτογραφίες και βίντεο από τα ελληνικά νησιά.

Στην τελευταία της ανάρτηση ωστόσο, τη βλέπουμε να ποζάρει με τον πατέρα της, Νίκο Καρβέλα, σε μια σπάνια κι... ενδιαφέρουσα φωτογραφία!

Δείτε επίσης: Τυχερός ο Νίκος Καρβέλας: Το τρυφερό post της κόρης του για την Άννα Βίσση και το σχόλιο της Αννίτας Πάνια

Σε αυτή βλέπουμε τον 70χρονο συνθέτη και τραγουδιστή να κρατάει μια μικρή μαύρη τσάντα που, προφανώς, ανήκει στην ίδια! Με πολύ χιούμορ η Σοφία τον επευφημεί γράφοντας στα αγγλικά: «Ο μπαμπάς έχει γούστο».

Όπως ήταν αναμενόμενο τα «likes» και τα σχόλια έπεσαν βροχή για τον διάσημο daddy της!

Ανατριχιάζει η Αννίτα Πάνια: «Αυτός είναι ο λόγος που έκανα παιδί με τον Νίκο Καρβέλα…»

Καλεσμένη στην late night εκπομπή της Αννίτας Πάνια, με τίτλο «Ανοιχτά», βρέθηκε προ μηνών Άννα Βίσση και φυσικά η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην κινηθεί γύρω από τον Νίκο Καρβέλα, τον άντρα που τις ενώνει.

Επίσης, η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας έχουν μείνει στη συνείδηση όσων ασχολούνται με τη showbiz ως ένα χαρακτηριστικό της ζευγάρι, παρότι έχουν χωρίσει, με την ίδια να αναφέρεται στο λόγο που πήραν διαζύγιο στην εκπομπή «Τετ α Τετ» του Τάσου Τρύφωνος.

«Την πρώτη δεκαετία που τον γνώρισα δεν τον ήθελα καθόλου, ήταν επιθετικός, μου την έλεγε διαρκώς και ήταν πολύ… μάγκας. Εγώ άρχισα αμέσως να ενδιαφέρομαι για εκείνον. Στην αρχή ήταν έντονος, αλλά μετά μαζεύτηκε. Μου έλεγε τις… βρωμιές του, μου τα έλεγε όλα» είπε αρχικά η Άννα Βίσση, αναφερόμενη στον Νίκο Καρβέλα.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής εμφανίστηκε και η Σοφία Καρβέλα, η οποία μίλησε για τους γονείς της, αλλά και την πρώτη στιγμή, πριν χρόνια, που συνάντησε την Αννίτα.

Αννίτα Πάνια και Νίκος Καρβέλας

Η εξομολόγηση από την Αννίτα Πάνια

Τότε η παρουσιάστρια πέρασε σε μια προσωπική εξομολόγηση: «Θα ήμουν περήφανη να ήταν παιδί μου η Σοφία Καρβέλα, αλλά είναι αδερφή του γιου μου. Είναι ο λόγος που έκανα παιδί με τον Καρβέλα γιατί υπάρχει πρόβλημα με τον Καρβέλα, βλέπεις ο άνθρωπος δεν είναι πολύ καλά… Αν δεν έβλεπα τη Σοφία η οποία βγήκε κανονικό παιδί, δεν θα είχα προχωρήσει με τον Νίκο» είπε η παρουσιάστρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share