Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλειο Κωστέτσο: Αλλοδαποί του επιτέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας με σκοπό να τον κλέψουν

Όσα εξομολογήθηκε για την περιπέτεια που πέρασε

12 Αυγούστου 2022 07:31
Δύσκολες ώρες για τον Βασίλειο Κωστέτσο: Αλλοδαποί του επιτέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας με σκοπό να τον κλέψουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επίθεση από αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας δέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας όπως ανέφερε με σχετική ανάρτηση στα social media βρισκόταν με φιλικό του πρόσωπο στην περιοχή του Συντάγματος, όταν μια ομάδα αλλοδαπών κατευθύνθηκε προς το μέρος τους και τους επιτέθηκαν με σκοπό να τους ληστέψουν.

Δείτε επίσης: Ανατριχιάζει ο Βασίλειος Κωστέτσος - «13 Μαΐου 2017! Όταν “έφυγα”... & “ξαναγύρισα”» (photo)

Η ανάρτηση του Κωστέτσου

«Στην καρδιά της Αθήνας!! Πριν λίγο στα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος όπως κατεβαίνουμε να πάμε προς Ερμού, έπεσε ένα μπουλούκι από αλλοδαπούς Αλγερινοί η Πακιστανοί με σκοπό να μας κλέψουν κλείνοντας μας τον δρόμο! Το αντιληφθήκαμε αμέσως της πρόθεση τους για κλοπή και ώσπου να αντιδράσουμε πετάγοντάς μας μπουκάλια, χτύπησαν τον φίλο μου με στιλέτο στο πρόσωπο τραυματίζοντας τον, εμένα με πέταξαν με την μούρη από τα σκαλιά και αστυνομία πουθενά!!!! Ύστερα θέλουμε και τουρισμό! Καμία προστασία, Αίσχος», περιέγραψε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

κωστέτσος επίθεση

κωστέτσος επίθεση ανάρτηση

κωστέτσος επίθεση νοσοκομείο

κωστέτσος επίθεση αλλοδαποί

Θρήνος για τον Βασίλειο Κωστέτσο: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του - Το σπαρακτικό μήνυμά του (photo)

Μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του βιώνει τις τελευταίες ώρες ο Βασίλειος Κωστέτσος, αφού έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη του μητέρα. Ο γνωστός σχεδιαστής που τον περασμένο Δεκέμβριο «έχασε» τον πατέρα του, λίγους μήνες μετά καλείται να αντιμετωπίσει μια ακόμα τεράστια απώλεια.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Βασίλειος Κωστέτσος δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Η σπαραχτική ανάρτηση του Βασίλειου Κωστέτσου για τον θάνατο της μητέρας του

«Μάνα μας Μανούλα μου…..Κα Άννα! Γιατί ήσουν Πάντα μια Κυρία! Έφυγες…..Έφυγες …..Έφυγες…..& Δεν θα ξαναγυρίσεις ποτέ! Δυστυχώς Ο Θεός εσένα τον Άγιο Άνθρωπο σε δοκίμασε με την φρικτότερη ασθένεια και ένα τραγικό τέλος που ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ! Αγία μας Άννα! Το σοκ είναι μεγάλο συνεργάτη μου από την ηλικία των 12 χρόνων ακούραστη μάνα! Ιδιοφυΐα Δημιουργέ Μέντορα μου….. είμαι τόσο σοκαρισμένος που μου μοιάζει αδιανόητο…. Δεν θέλω και δεν μπορώ να το πιστέψω! ΕΣΥ με έκανες αυτό που έγινα!& αυτό που θα αφήσω πίσω μου… Έχω να γράψω τόσα για σένα Ingrid Bergman μου αλλά τα δάκρυα δεν μαφηνουν…. Η Πολα και γω σήμερα μείναμε Ορφανοί!….. Μάνα μας δεν Δ αγκαλιάσαμε σφιχτά όπως σου άξιζε για τελευταία φορά…. Έφυγες πικραμένη από αυτή την ζωή….», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Βασίλειος Κωστέτσος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share