Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Από τον... νεότερο Τσιμιτσέλη στον μεγαλύτερο Σουλτάτο: Η διαφορά ηλικίας της Βάσως Λασκαράκη με τους δύο άνδρες της ζωής της

Το στοιχείο που εντυπωσιάζει

11 Αυγούστου 2022 13:00
Από τον... νεότερο Τσιμιτσέλη στον μεγαλύτερο Σουλτάτο: Η διαφορά ηλικίας της Βάσως Λασκαράκη με τους δύο άνδρες της ζωής της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάσω Λασκαράκη βιώνει σήμερα την πλήρη ευτυχία με τον Λευτέρη Σουλτάτο, έχοντας χωρίσει νωρίτερα με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, με τον οποίο έχει και μια κόρη, την Εύα.

Η πανέμορφη ηθοποιός, το 2009, στο πλαίσιο των γυρισμάτων της σειράς Η Πολυκατοικία, ξεκίνησε τη σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της, Γιάννη Τσιμιτσέλη. Τον Μάιο του 2013 έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 24 Οκτωβρίου του 2013 ενώ στις 10 Νοεμβρίου του ίδιου έτους ήρθε στη ζωή η κόρη τους, Εύα. Στις 28 Σεπτεμβρίου του 2017, ανακοίνωσαν από κοινού το διαζύγιο τους με δήλωση μέσω του δικηγόρου τους, με τη Βάσω να εξηγεί και το λόγο που πήραν την απόφαση.

Στα τέλη του 2017, ξεκίνησε τη σχέση της με τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 29 Απριλίου του 2019 στο Ηράκλειο Κρήτης, με τον Σουλτάτο μάλιστα να έχει εξαιρετικές σχέσεις με την κορούλα της.

Το στοιχείο που εντυπωσιάζει στις διαφορές ηλικίας

Αξιοσημείωτη, πάντως, είναι η διαφορά ηλικίας της Λασκαράκη με τους δύο εν λόγω άνδρες, καθώς σε καμία εκ των περιπτώσεων αυτών δε θα την χαρακτήριζε κάποιος μεγάλη. Με τον Σουλτάτο, μάλιστα, τους χωρίζουν μόνο λίγοι μήνες, καθώς εκείνη έχει γεννηθεί στις 19 Οκτωβρίου 1979 και ο σεφ στις 31 Ιανουαρίου του ίδιου έτους.

Με τον Τσιμιτσέλη, πάντως, ο μεγαλύτερος στο γάμο ήταν η Βάσω Λασκαράκη. Συγκεκριμένα, ο γεννηθείς στη Ζυρίχη της Ελβετίας ηθοποιός γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 1981, κάτι που σημαίνει πως τους χωρίζουν σχεδόν δύο χρόνια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share