Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Από σήμερα αρχίζει...» - Σε πελάγη ευτυχίας Νίκος Χατζηνικολάου και Κρίστη Τσολακάκη

Ευχάριστα νέα για τον παρουσιαστή και την οικογένειά του

11 Αυγούστου 2022 12:03
«Από σήμερα αρχίζει...» - Σε πελάγη ευτυχίας Νίκος Χατζηνικολάου και Κρίστη Τσολακάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ευχάριστες στιγμές ζουν ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη, με το ζευγάρι να βρίσκει πάντοτε χρόνο για όμορφες οικογενειακές στιγμές, έχοντας ως προτεραιότητα τα τέσσερα παιδιά του, με το ένα εξ αυτών να είναι από τον πρώτο γάμο του δημοσιογράφου.

Το πρωί της Πέμπτης (11/8), ο Νίκος Χατζηνικολάου, που μετρά την απώλεια ενός συνεργάτη του, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο με τα αγγελούδια του, τον Πάνο, τον Κωνσταντίνο, τον Αλέξανδρο και την Εύα, με αφορμή τα γενέθλια της τελευταίας.

Η ανάρτηση του παρουσιαστή για τα παιδιά του στα γενέθλια της μικρής Εύας

«Από σήμερα, που η Εύα κλείνει τα 10 χρόνια της, ανοίγει η εορταστική περίοδος του Αυγούστου για την οικογένεια μας! Γιορτάζουν όλα μας τα παιδιά! Στις 15 ο Πάνος, στις 17 ο Κωνσταντίνος, που κλείνει τα 15 και στις 30 ο Αλέξανδρος! Ο Θεός να τους δίνει υγεία! Τα λατρεύω!», σχολίασε στη λεζάντα ο Νίκος Χατζηνικολάου, με τους διαδικτυακούς του φίλους να του στέλνουν τις ευχές του.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει αποκτήσει τον 30χρονο Πάνο από τον γάμο του με την Έλενα Κατρίτση, ενώ ο Κωνσταντίνος, ο Αλέξανδρος και η Εύα είναι από τον γάμο του με την Κρίστυ Τσολακάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share