Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δεν πρόλαβαν να κλείσουν χρόνο, χώρισαν κι έμειναν φίλοι: Αυτή ήταν η τελευταία σχέση της Κατερίνας Καινούργιου πριν από τον Τσαγκρίδη

Από το πάθος... στο άδοξο φινάλε

11 Αυγούστου 2022 11:49
Δεν πρόλαβαν να κλείσουν χρόνο, χώρισαν κι έμειναν φίλοι: Αυτή ήταν η τελευταία σχέση της Κατερίνας Καινούργιου πριν από τον Τσαγκρίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν με τις σχέσεις της, βιώνοντας αυτή τη στιγμή δυσκολία στην αντιμετώπιση του χωρισμού με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, αν κι έχει ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση.

Ήταν προ τριετίας, άλλωστε, όταν χώρισε από την τελευταία σχέση, η οποία έμοιαζε ιδανική, αλλά τελικά δεν ίσχυε μάλλον κάτι τέτοιο. Το αποτέλεσμα ήταν να μην κλείσουν χρόνο μαζί, αν και ο χωρισμός τους διόλου σκληρός και επώδυνος ήταν.

Η προηγούμενη σχέση της και ο λόγος του σύντομου χωρισμού

Πρόκειται, φυσικά, για τον οικονομικό αναλυτή, Νάσο Αναστασόπουλο. Όλα έδειχναν υπέροχα, ωστόσο στην πορεία άρχισαν να εµφανίζονται και τα πρώτα αντικειµενικά προβλήµατα. Σύµφωνα µε όσα λένε άνθρωποι από το περιβάλλον τους, η απόσταση υπήρξε ένας πολύ σηµαντικός λόγος για να φτάσουν τελικά στο σηµείο να χωρίσουν τους δρόµους τους.

Ο Νάσος, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τοµέα των οικονοµικών και µοιράζει τη ζωή του ανάµεσα σε Λονδίνο και Αθήνα, δύσκολα µπορούσε να προσαρµόσει την καθηµερινότητά του έτσι ώστε να βλέπει περισσότερο την Κατερίνα.

Κατερίνα Καινούργιου σχέση με Νάσο Αναστασόπουλο

Ετσι η παρουσιάστρια τους τελευταίους µήνες ήταν µονίµως µε µια βαλίτσα στο χέρι. Ταξίδευε για να συναντήσει τον αγαπηµένο της και στην αρχή, φυσικά, αυτού του είδους οι αποδράσεις έµοιαζαν συναρπαστικές. Οµως, όταν αυτό άρχισε ναγίνεται κανόνας στην καθηµερινότητα του ζευγαριού, οι συνθήκες δυσκόλεψαν ακόµα περισσότερο τα πράγµατα.

Ειδικά όταν η δουλειά τόσο της παρουσιάστριας όσο και του νεαρού οικονοµολόγου απαιτεί συνέπεια. Πριν από λίγες εβδοµάδες, το unfollow του ενός στον άλλο στα social media πρόδωσε την… έκρυθµη κατάσταση που επικρατούσε στη σχέση τους. Από τα τρυφερά φωτογραφικά ενσταντανέ κάτω από τον πύργο του Αϊφελ στο Παρίσι, όπου είχαν βρεθεί για ένα ροµαντικό τριήµερο τις ηµέρες των γιορτών, ξαφνικά ο ένας δεν ήθελε να «παρακολουθεί» τον άλλον στο Instagram.

Και κάπως έτσι άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήµες και τα δηµοσιεύµατα περί χωρισµού τους. Η όλη κατάσταση άλλαξε και πάλι όταν «επανασυνδέθηκαν» διαδικτυακά. Κάποιοι αµέσως έκαναν λόγο για επανασύνδεση. Κάτι όµως που δεν ίσχυε, καθώς, σύµφωνα µε πληροφορίες της Realnews από το στενό φιλικό τους περιβάλλον, απλώς αποφάσισαν να µη διακόψουν τελείως τις σχέσεις, αλλά να προσπαθήσουν να κρατήσουν µια φιλική επαφή, έστω και µέσω των social media.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share