Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τόμπολα: Αυτός είναι ο όρος που βάζει η Ζέτα Μακρυπούλια σε όλες τις συνεντεύξεις της και η άγνοια του Κωνσταντίνου Δέδε

Τι αποκάλυψε;

11 Αυγούστου 2022 10:39
Τόμπολα: Αυτός είναι ο όρος που βάζει η Ζέτα Μακρυπούλια σε όλες τις συνεντεύξεις της και η άγνοια του Κωνσταντίνου Δέδε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ναι, η Ζέτα Μακρυπούλια βάζει όρους στις συνεντεύξεις της.

Ποιος είναι αυτός; Να μην την ρωτάνε για τα προσωπικά της. Και μπορεί εμείς αυτό να το ξέραμε, αλλά τώρα το λέει και η ίδια στο ένθετο «Κ» της Καθημερινής .

Δείτε επίσης: Ποιος Δέδες: Τον άφησε η Ζέτα Μακρυπούλια - Έφυγε διακοπές με πασίγνωστο παρουσιαστή και δήλωσε «Αγαπώ τη γκρίνια του, γιατί...»

 Ζέτα Μακρυπούλια

Εδώ υπάρχει το επιχείρημα ότι όποιος θέλει μπορεί…

Δεν είναι τόσο εύκολο, πιστέψτε με. Με τον σύντροφό μου δεν κάνουμε δημόσιες εμφανίσεις – πέρα από το να πάμε μαζί σε μια πρεμιέρα, για παράδειγμα. Στις συνεντεύξεις πάντα έβαζα όρο να μην υπάρξει ερώτηση για τα προσωπικά μου. Και κάποιοι συνάδελφοί σας πήγαιναν πλαγίως. Με ρωτούσαν την άποψή μου για τις σχέσεις ή για τον έρωτα, για παράδειγμα, και μετά έβλεπα τίτλους προσαρμοσμένους στη δική μου ζωή. Ήταν ένας πόλεμος στον οποίο δεν μπορούσα με τίποτα να νικήσω. Οπότε έχω πια σχεδόν κόψει τις συνεντεύξεις, πλην ελαχίστων περιπτώσεων, όπως η δική σας.

"Τα πράγματα έχουν αλλάξει..."

Πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη ήταν η Κυριακή (31/7) για την Ζέτα Μακρυπούλια καθώς γιόρταζε τα γενέθλιά της, για αυτό και η ίδια θέλησε να τα περάσει φυσικά στην θάλασσα, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα (δείτε εδώ την φωτογραφία που δημοσίευσε με το που ξημέρωσαν τα γενέθλιά της).

Η γνωστή παρουσιάστρια διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή της.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η ίδια θέλησε να μοιραστεί πως παλαιότερα, στεναχωριόταν που τα γενέθλιά της ήταν καλοκαίρι καθώς τα σχολεία ήταν κλειστά και όλοι οι φίλοι της ήταν διακοπές με τους γονείς τους. Ωστόσο, αυτό πια έχει αλλάξει και χαίρεται που μπορεί και τα γιορτάζει στην θάλασσα.

«Καλοκαίρι και γενέθλια???? Όταν ήμουν μικρή στεναχωριόμουν που τα γενέθλια μου ήταν καλοκαίρι, γιατί τα σχολεία ήταν κλειστά και δεν μπορούσα να κεράσω την τάξη γλυκά και επίσης δεν μπορούσα να κάνω πάρτυ γιατί ήταν όλοι οι φίλοι μου διακοπές με τους γονεις τους. Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει! Αγαπώ που τα γενέθλια μου είναι καλοκαίρι και μπορώ να τα γιορτάζω στην θάλασσα και στον ήλιο! Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ζέτα Μακρυπούλια.

Ποιος Δέδες: Τον άφησε η Ζέτα Μακρυπούλια - Έφυγε διακοπές με πασίγνωστο παρουσιαστή και δήλωσε «Αγαπώ τη γκρίνια του, γιατί...»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share