Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κώστας Μπακογιάννης: «Έχω κάνει μπάφο, καμιά φορά μου έρχεται να κάνω και...» - Σε σύγχυση η Σία Κοσιώνη

Τι αποκάλυψε;

11 Αυγούστου 2022 08:58
Κώστας Μπακογιάννης: «Έχω κάνει μπάφο, καμιά φορά μου έρχεται να κάνω και...» - Σε σύγχυση η Σία Κοσιώνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κόντρα στους πολιτικούς που επιμένουν ακόμα να μιλάνε με ξύλινη γλώσσα, την οποία καταλαβαίνουν μόνο οι ίδιοι, ο Κώστας Μπακογάννης δέχτηκε να δώσει συνέντευξη στην “Ελληνοφρένεια” πριν μερικά χρόνια.

Και ακριβώς επειδή ήξερε ότι απευθύνεται σε μία σατιρική εκπομπή, μίλησε με χιούμορ, τρόλαρε αρκετές φορές τον εαυτό του, δίνοντας σίγουρα την πιο ανατρεπτική συνέντευξη της ζωής του.

Δείτε επίσης: «Όταν είναι μπροστά το παιδί αλλάζω...» - Η δραματική αποκάλυψη της Σίας Κοσιώνη για το γιο με τον Μπακογιάννη

Η ΣΙΑ ΚΟΣΙΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ

«Έχουμε μια ανησυχία γι’ αυτό το παιδί. Επειδή το είχε η Σία στην κοιλιά όλους αυτούς τους μήνες που έλεγε δελτίο, σκέψου τι έχει ακούσει αυτό το παιδί»

Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ… ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ

“Πολύ παλιά, στη δεκαετία του ΄90. Εγώ είμαι τότε 19-20 χρονών, Κυριακή μεσημέρι, όλη η οικογένεια τρώμε ότι βρούμε μπροστά μας. Ήταν αφού έφυγε ο παππούς από πρωθυπουργός, οπότε δεν πίναμε πια αίμα. Μετά μόνο ανθρώπινες ψυχές το Μητσοτακέικο… Έλεγα εγώ τα δικά μου και αρχίζει η γιαγιά Μαρίκα να φωνάζει “Έξω από το σπίτι μου κομμουνιστή!”. Εγώ πάγωσα μέχρι που παρενέβη ο παππούς και είπε: “Μαρίκα άστον να τελειώσει το φαγητό του και τον διώχνεις μετά”.

Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ Ο… ΜΠΑΦΟΣ

Μαγειρεύει η Ντόρα;

Χμμ… Αρνούμαι να απαντήσω για λόγους προσωπικής αυτοπροστασίας. Δεν μιλάω!

Σου έδεινε σσσοκολατάκια;

Έχεις ένα θέμα με τη Ντόρα; Υπάρχει ένας έρωτας; Θέλω να το εξομολογηθείς στην κάμερα. Κοίτα την κάμερα και πες της αυτό που νιώθεις!

Μπάφο έχεις κάνει;

Ναι, Ναι λοιπόν είναι αλήθεια.

Κάνεις ακόμα;

Όχι

Στα οικογενειακά τραπέζια;

Έχω αισθανθεί μερικές φορές την ανάγκη! Αλλά δεν το έχω κάνει!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share