Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έγκυος η Ζωή Δημητράκου! Φόρεσε μαγιό και αποκάλυψε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα (Video)

«Καρπό» του έρωτά της με τον Θανάση Πολυχρονόπουλο

10 Αυγούστου 2022 19:40
Έγκυος η Ζωή Δημητράκου! Φόρεσε μαγιό και αποκάλυψε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκυος, στο δεύτερο παιδάκι της είναι η Ζωή Δημητράκου, όπως ανακοίνωσε η ίδια με ανάρτησή της στα social media. Επίσης, μόλις λίγες μέρες έχουν περάσει από τότε που η Μαίρη Συνατσάκη ανακοίνωσε τα ευχάριστα της εγκυμοσύνης της και αναμένουν να γίνουν γονείς για πρώτη φορά με τον Ίαν Στρατή.

Η γνωστή γυμνάστρια – αθλητικογράφος, τον περασμένο Οκτώβριο έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Θανάση Πολυχρονόπουλο. Το ζευγάρι περιμένει το δεύτερο παιδί του, ενώ η ανακοίνωση έγινε με έναν ιδιαίτερο τρόπο στο instagram.

Η Ζωή Δημητράκου φόρεσε το μαγιό της και αποκάλυψε την φουσκωμένη της κοιλιά που… έκρυψε πίσω από το μεγάλο ψάθινο καπέλο το οποίο και κρατούσε στα χέρια της.

«Προδόθηκε» η Ιωάννα Τούνη: Ο Στηβ αποκάλυψε το φύλο του μωρού της - Η όλο νόημα ανάρτηση στο Instagram

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, λίγες ημέρες πριν, ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχετικά με το πως θα είναι ως πατέρας, δίνοντας στοιχεία για το φύλο του μωρού. Οι πρώτες σκέψεις οδηγούν στο γεγονός πως πρόκειται για αγόρι, ωστόσο ο φίλος της Ιωάννας Τούνη, Στηβ, τον διαψεύδει.

Την Πέμπτη 4/8 δημοσίευσε από το προφίλ του μερικά story όπου μιλούσε με την αγαπημένη του φίλη και στο τέλος του βίντεο ανέφερε πως το χρόνου θα έχει δίπλα του "μία", ενώ σταμάτησε απότομα να τραβάει και άφησε τα υπόλοιπα στην φαντασία μας. Βλέποντας αυτή την ανάρτηση...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ YOUWEEKLY.GR

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share