Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022

Με αυτόν τον τραγουδιστή έκανε παιδί η Άντζελα Δημητρίου: Η ανατριχιαστική ιστορία και το μυστικό 20 χρόνων που ήρθε στο φως!

«Του είπα αγόρι μου η μάνα σου...»

10 Αυγούστου 2022 16:47
Με αυτόν τον τραγουδιστή έκανε παιδί η Άντζελα Δημητρίου: Η ανατριχιαστική ιστορία και το μυστικό 20 χρόνων που ήρθε στο φως!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν μη τι άλλο, η Άντζελα Δημητρίου έχει προκαλέσει χαμό κατά καιρούς με επίμαχες δηλώσεις της. Μία απίστευτη αποκάλυψη έγινε όταν γνωστοποίησε πως ο γιος τη Βαγγέλης πίστευε για χρόνια ότι η Άντζελα Δημητρίου ήταν πρώτη του ξαδέλφη και όχι μητέρα του!

Μάλιστα, το πασίγνωστο τραγούδι «Ποια θυσία» γράφτηκε για το γιο της και όχι για κάποιον άντρα, όπως πολλοί πιστεύουν. Παράλληλα, δεν φαντάζεστε τι κάνει η Άντζελα Δημητρίου πριν ανέβει στην πίστα.

Η αποκάλυψη του μυστικού

«Το γράψαμε μαζί με τον Μάνο Κουφιανάκη και τον Χάρη Καλούδη στο σπίτι του Χάρη στις 7 το πρωί, πίνοντας πάρα πολύ κρασί. Εγώ έλεγα την ιστορία μου κι ότι ήθελα να είχα τον γιο μου κοντά μου. Όλοι στην αρχή πίστευαν ότι είναι κομμάτι ερωτικό, αλλά αυτό το τραγούδι είναι γραμμένο για το γιο μου, τον Βαγγέλη.

Έπρεπε να ρωτήσω αυτή τη γυναίκα «με ποιο δικαίωμα παίρνεις το δικό μου το παιδί, ενώ εγώ το είχα εννέα μήνες στην κοιλιά μου» είχε αποκαλύψει στο παρελθόν η ίδια η Δημητρίου σε συνέντευξή της, λέγοντας πως αναγκάστηκε να δώσει το παιδί της όταν ήταν μόλις 8 ημερών σε μια θεία της η οποία ανέλαβε να το μεγαλώσει.

«Με τον γιο μου περάσαμε πολλά στάδια που δεν ήμασταν καλά και σε αυτό είχε δίκιο. Μάνα δεν είναι αυτή που γεννάει. Μάνα είναι αυτή που μεγαλώνει. Η θεία μου η συγχωρημένη το δικαιούται το παιδί. Αυτή τον μεγάλωσε και τον γαλούχησε. Μέχρι 24-25 χρονών. Μέχρι τότε ήξερε ότι ήμουν πρώτη του ξαδέρφη.

Του το είπα σαν παραμύθι. Σαν παραμύθι: ”Του λέω μία φορά και έναν καιρό, πριν από πολλά χρόνια, ήταν ένα κοριτσάκι αδύνατο, που έμεινε έγκυος. Πήγε και δούλεψε στην Κρήτη. Μάζεψε λεφτά. Γύρισε και γέννησε ένα αγοράκι. Το αγοράκι αυτό δεν γινόταν να το πάρει μαζί της γιατί είχε πρόβλημα λόγω του πατέρα. Το κοριτσάκι αυτό το λένε Αγγελική”.

Λέω θα μου μείνει τώρα ή θα μου ρίξει κανένα χαστούκι. Του είπα αγόρι μου η μάνα σου δεν πέθανε. Η μάνα σου ζει και είμαι εγώ. Μου ζήτησε να κάνουμε τεστ DNA, να έχει τα ακριβή στοιχεία και να του πω ποιος είναι ο πατέρας. Του λέω βεβαίως: ”Ο πατέρας σου λέγεται Αντώνης Κυριακού. Είναι πρώην τραγουδιστής. Πάρ΄τον τηλέφωνο. Και τον παίρνουμε τηλέφωνο. Μιλάει μαζί του και πήγε και τον βρήκε», όπως είχε πει σε συνέντευξή της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share