Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Πεινασμένη» για σχέση η Κατερίνα Καινούργιου: «Φυσάει και δεν κρυώνει» τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Η ανάρτηση «φωτιά»

10 Αυγούστου 2022 16:27
«Πεινασμένη» για σχέση η Κατερίνα Καινούργιου: «Φυσάει και δεν κρυώνει» τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Πεινασμένη» για σχέση είναι η ξανθιά τηλεπαρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου. Τι κι αν χώρισε με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη εδώ και καιρό. Η ίδια το φυσάει και δεν κρυώνει αν κρίνουμε από τις μπηχτές που πετούσε on air αλλά και στις πολυτελείς διακοπές της στη Μύκονο.

Σε πρόσφατο Q&A στο Instagram σε ερώτηση αν είναι χωρισμένη, οι επιλογές ήταν τρεις: Ελεύθερη, σε σχέση και πεινασμένη!

Μαντέψτε τι διάλεξε η ίδια…

«Πεινασμένη» για σχέση η Κατερίνα Καινούργιου

Νέος άνδρας μετά τον Τσαγκρίδη για την Καινούργιου: Ο 35χρονος εφοπλιστής που την κάνει να χαμογελά ξανά

Η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε τα τελευταία χρόνια ένα «θυελλώδη» έρωτα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, με τους δύο να χωρίζουν και να αποτυγχάνουν στην προσπάθεια επανασύνδεσης, για να ρίξει τα «καρφιά» της η παρουσιάστρια, που όμως μοιάζει να βρίσκει ξανά την ευτυχία.

Λένε πως ο έρωτας... με έρωτα περνά και για αυτό φρόντισε ο Νίκος Κοκλώνης, ο παραγωγός και κολλητός φίλος της Καινούργιου, ο οποίος ανέλαβε να βρει έναν... πρίγκιπα για χάρη της, όπως αναφέρει το «Yes Magazine».

Ο άνθρωπος που κάνει την παρουσιάστρια ξανά ευτυχισμένη

Κάπως έτσι, ένα νέο κεφάλαιο άνοιξε στη ζωή της πανέμορφης παρουσιάστριας, με τον Κοκλώνη να τη συστήνει σε έναν 35χρονο εφοπλιστή στη Μύκονο και την Κατερίνα να μη μένει ασυγκίνητη από το ενδιαφέρον του. Πολύ γρήγορα, μάλιστα, υπήρξε ένα ξεχωριστό δέσιμο ανάμεσά τους, με τον εφοπλιστή να είναι γοητευμένος από την ομορφιά και την ισχυρή της προσωπικότητα.

Yes Magazine Κατερίνα Καινούργιου νέος έρωτας

Όσοι, μάλιστα, τους βλέπουν στα σοκάκια της Μυκόνου τονίζουν, ότι είναι... σαν να γνωρίζονται καιρό, με τα γέλια και τα πειράγματα να μην έχουν τελειωμό ανάμεσά τους. Με αυτό τον τρόπο, φαίνεται πως έχουμε ένα νέο ειδύλλιο στη showbiz με πρωταγωνίστρια την Καινούργιου.

Η ίδια χαμογελά ξανά και είναι σίγουρο, ότι καθημερινά ευχαριστεί τον Κοκλώνη για την τύχη, που της ήρθε, τονίζοντάς του σε κάθε βαθμό πως, όταν παντρευτεί, εκείνος θα είναι ο κουμπάρος της, και ελπίζοντας ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί η ευτυχία στην προσπωπική της ζωή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share