Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Εξομολόγηση ψυχής από τη Χάρις Αλέξιου: «Κάποτε στο ξεκίνημα μου...»

Η δημοσίευση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η μεγάλη ερμηνεύτρια

10 Αυγούστου 2022 16:13
Εξομολόγηση ψυχής από τη Χάρις Αλέξιου: «Κάποτε στο ξεκίνημα μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Χάρις Αλεξίου έχει αποσυρθεί τα τελευταία δύο χρόνια από το τραγούδι, επειδή αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με τη φωνή της, ωστόσο παραμένει στον καλλιτεχνικό χώρο.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό, πως η αγαπητή ερμηνεύτρια θα πρωταγωνιστήσει στη νέα τηλεοπτική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro», τις προάλλες όμως ανακοίνωσε κι ένα ακόμη επαγγελματικό βήμα.

Σύμφωνα με την τελευταία της δημοσίευση στο Instagram, σε έναν μήνα από τώρα θα εμφανιστεί σε μία νέα παράσταση με την ηθοποιό Όλια Λαζαρίδου. Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, θα παρουσιάσει το κείμενο του Φώτη Κόντογλου «Το Αϊβαλί η Πατρίδα μου», σε μια θεατροποιημένη σκηνική παρουσίαση.

Πιο συγκεκριμένα, η Χάρις Αλεξίου, έγραψε στην ανάρτησή της: «Κάποτε στο ξεκίνημα μου, τραγούδησα το Αϊβαλί στη Μικρά Ασία του Καλδάρα και του Πυθαγόρα. Τώρα σε ένα μήνα από σήμερα η πρεμιέρα μας με την Όλια Λαζαρίδου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά θα μεταφέρουμε θεατρικά, το Αϊβαλί του Φώτη Κόντογλου. Συγκίνηση μεγάλη που θα ήθελα να την ζήσουμε παρέα. Κι η Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας μαζί μας με τους σκοπούς της Ανατολής».

Πεθερά... με άλλα μυαλά η Χάρις Αλεξίου: Η αντίδρασή της κάθε φορά που ο Μάνος Θεοφίλου της παρουσίαζε μια σχέση του - «Στο τέλος της ημέρας ήξερε...»

Η Χάρις Αλεξίου έχει ως πιο πολύτιμη παρουσία στη ζωή της το γιο της, Μάνο Θεοφίλου, ο οποίος ποτέ δεν έχει κρύψει τη λατρεία για την πασίγνωστη μητέρα του, αν και στην αρχή δυσκολευόταν να διαχειριστεί το όνομά της.

«Στο γυμνάσιο και στο Λύκειο ήμουν πάντα ο γιος της Αλεξίου, γιατί τον Θεοφίλου δεν τον ήξερε το ευρύ κοινό. Μου έκανε κακό στην ψυχολογία μου, αλλά με δουλειά και την βοήθεια της μητέρας μου το ξεπέρασα. Στην αρχή το θεωρούσα κατάρα, αλλά μετά κατάλαβα ότι είναι ευλογία», είχε πει, αν και πια... δεν ιδρώνει το αυτί του σε οποιαδήποτε κακεντρέχεια.

Η σχέση που είχαν οι κοπέλες του με τη μητέρα του

Ο ίδιος, παράλληλα, είχε πάντα μια ζεστή και ξεκάθαρη σχέση με τους γονείς του, αποκαλύπτοντας τη σχέση που είχαν οι κοπέλες του με τη μητέρα του, καθώς σίγουρα κάθε φορά που τις παρουσίαζε, θα υπήρχε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.

Χάρις Αλεξίου και Μάνος Θεοφίλου σχέσεις

Δεν παραβίαζαν ποτέ, όμως, την προσωπική του ζωή και όπως λέει ο ίδιος: «Έχω γνωρίσει κάποιες κοπέλες μου στους γονείς μου. Ποτέ κανένας τους δεν είχε πρόβλημα με τις επιλογές μου. Άλλωστε στο τέλος της μέρας, εγώ ήμουν μαζί της, όχι εκείνοι, και το ήξεραν πολύ καλά αυτό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share