Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Είναι σαν να τον έχω δίπλα μου...» - Ο θάνατος που «διέλυσε» τον Γιώργο Νταλάρα

Ένας χαμός που ακόμη δεν μπορεί να δεχθεί...

10 Αυγούστου 2022 10:04
«Είναι σαν να τον έχω δίπλα μου...» - Ο θάνατος που «διέλυσε» τον Γιώργο Νταλάρα
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Νταλάρας έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο, αποκτώντας αρκετούς φίλους ζωής μέσω του τραγουδιού, με το γνωστό συνθέτη και ερμηνευτή να συγκινείται ειδικά από το θάνατο αγαπημένου συναδέλφου του.

Ήταν λίγο πριν από το τέλος του «Ενώπιος Ενωπίω», όπου εμφανιστεί, όταν ο Διονύσης Τσακνής μίλησε μέσω skype για τον Γιώργο Νταλάρα και ανέφερε το όνομα του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Τότε προβλήθηκε ένα βίντεο από το 2000, όταν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μιλούσε για τον Γιώργο Νταλάρα στο «Ενώπιος Ενωπίω», με τον τελευταίο να εξομολογείται και για τη γυναίκα του.

Μετά την προβολή του βίντεο, το κλίμα έγινε πολύ βαρύ στο πλατό, με τους δυο καλλιτέχνες να συγκινούνται και να μην μπορούν να κρατήσουν τα δάκρυά τους. «Τον άκουσες Διονύση; Τον άκουσες;» ρώτησε συγκινημένος ο Γιώργος Νταλάρας τον Διονύση Τσακνή.

Ένας θάνατος που ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει...

Ο Νταλάρας, μετά το θάνατο του Μαχαιρίτσα, είχε μιλήσει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και μοιράστηκε τον «πόνο» του με τους τηλεθεατές.

«Είναι δύσκολο να μιλάει κάποιος όταν του τυχαίνει μία σκληρή απώλεια σαν κι αυτή! Ο Λαυρέντης έφυγε νωρίς, κάνεις δεν το περίμενε! Η θλίψη είναι μεγάλη!

Αυτή η χρόνια ήταν δυσάρεστη, ήταν μια άσχημη χρόνια! Ο Λαυρέντης είναι ένα παιδί που ήρθε πολύ νωρίς στο σπίτι, χτύπησε την πόρτα, άνοιξα και είδα έναν άγνωστο παλικάρι, ο οποίος είχε μια φλόγα στα ματιά του!

Ο Λαυρέντης ήταν πολύ ευαίσθητος και πολύ τρυφερός! Ήταν ένας άνθρωπος της κοινωνίας και υπεραγαπούσε το λαϊκό τραγούδι. Είχε καρδιά αγγέλου και ψυχή μωρού παιδιού! Κάνεις δεν θα ξεχάσει τον Λαυρέντη», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Νταλάρας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share