Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Όταν είναι μπροστά το παιδί αλλάζω...» - Η δραματική αποκάλυψη της Σίας Κοσιώνη για το γιο με τον Μπακογιάννη

Αυτή είναι η καθημερινότητα του μικρού Δήμου

10 Αυγούστου 2022 09:42
«Όταν είναι μπροστά το παιδί αλλάζω...» - Η δραματική αποκάλυψη της Σίας Κοσιώνη για το γιο με τον Μπακογιάννη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη δεν έχει μιλήσει πολλές φορές για το γιο της, Δήμο, που έχει με τον Κώστα Μπακογιάννη, εξηγώντας όμως σε αυτές τις λίγες περιπτώσεις τον τρόπο, με τον οποίο επιχειρεί να τον μεγαλώσει.

Η δημοσιογράφος, όταν είχε βρεθεί στο «Καλό Μεσημεράκι», μίλησε για τις δυσκολίες του επαγγέλματός της, για τον γιο της και αναφέρθηκε στο θέμα της Πάτρας, με τον Μπακογιάννη επίσης να έχει αναφερθεί στην καθημερινότητα στο σπίτι.

Η καθημερινότητα με το Δήμο... στην ενημέρωση

«Χτίζεις ένα μηχανισμό άμυνας που κρατάει ό,τι πρέπει να κρατήσει ή ότι δεν μπορεί να αποβάλλει γιατί συμβαίνουν και πράγματα τα οποία μπορεί να σηκώσει η πέτσα σου. Δεν μπορείς να τα μεταβολίσεις, βλέπε πόλεμος, βλέπε την ιστορία με την Πάτρα και πολλά άλλα. Θα γυρίσεις στο σπίτι σου θα το συζητήσεις, θα πας έξω θα το συζητήσεις, οπότε δεν μπορείς να ξεφύγεις. Κατά τα άλλα, υπάρχει ένα μηχανισμός που δημιουργεί μία άμυνα», σημείωσε η Σία Κοσιώνη.

Και πρόσθεσε: «Αναγκαστικά το παιδί μου είναι ένα πάρα πολύ ενημερωμένο παιδί, γιατί ζω σε έναν συγκεκριμένο κόσμο και εκεί ζει και το παιδί. Παρακολουθεί ειδήσεις, αλλά δεν σας κρύβω πως τον τελευταίο καιρό αλλάζω το κανάλι όταν είναι μπροστά το παιδί. Όταν ας πούμε παίζει η υπόθεση με τα τρία παιδιά στην Πάτρα, όταν ξέρω ότι θα ακολουθήσει ένα ρεπορτάζ με σκοτωμούς δεν θέλω να το ακούσει. Ξέρει όμως ότι γίνεται πόλεμος στην Ουκρανία, ξέρει ότι ο πόλεμος είναι ένα κακό πράγμα».

«Πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να εισάγονται από νωρίς στην αλήθεια, σε μία ισορροπία με το παραμύθι, όμως να μην ονειροβατούνε και τα παιδιά. Μπαίνουμε σε έναν απρόβλεπτο και πολύπλοκο κόσμο, οπότε μικροί και μεγάλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι, πολύ προσγειωμένοι και πολύ υποψιασμένοι», κατέληξε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share