Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022

Μίλτος Σωτηριάδης: Αυτός είναι ο γαμπρός του Γιώργου Νταλάρα - Με τι ασχολείται και ποιος είναι ο πατέρας του (photos)

Δείτε φωτογραφίες

9 Αυγούστου 2022 17:01
Μίλτος Σωτηριάδης: Αυτός είναι ο γαμπρός του Γιώργου Νταλάρα - Με τι ασχολείται και ποιος είναι ο πατέρας του (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον ρόλο του παππού στον μέγιστο βαθμό απολαμβάνει ο Γιώργος Νταλάρας, καθώς έχει μεγάλη αδυναμία στους δύο εγγονούς του.

Η μοναχοκόρη του Γεωργιάννα Νταλάρα του έχει χαρίσει με το σύζυγό της Μίλτο Σωτηριάδη δύο πανέμορφα αγοράκια, με τα οποία ο τραγουδιστής προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί.

Ποιος είναι όμως ο Μίλτος Σωτηριάδης;

Το όνομα του είχε γίνει ευρύτερα γνωστό όταν είχε γίνει σάλος με την επίσκεψη της οικογένειάς του στο Ηρώδειο πριν μερικά χρόνια.

 Μίλτος Σωτηριάδης παιδιά

Πιο αναλυτικά, ο ίδιος είχε πάει μαζί με τη σύζυγό του και τους δύο γιους τους να παρακολουθήσουν την παράσταση «Μη μου γράφεις γράμματα» της Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας, στην οποία συμμετείχε και ο Γιώργος Νταλάρας.

Ωστόσο, τα φλας των δημοσιογράφων φωτογράφισαν και μια πέμπτη παρουσία που δεν ήταν άλλη από την νταντά των παιδιών, την οποία πήραν μαζί τους για να δουν απερίσπαστοι το καλλιτεχνικό θέαμα.

Ο γαμπρός του Γιώργου Νταλάρα είναι ηθοποιός και αυτό που είναι τελείως άγνωστο γι' αυτόν είναι πως πατέρας του είναι ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος. Ο ίδιος έχει επιλέξει το πατρικό της μητέρας του, της μεταφράστριας Κοραλίας Σωτηριάδη.

 Μίλτος Σωτηριάδης Γεωργιάννα Νταλάρα

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν 11 χρόνια στην Αντίπαρο κρυφά από όλους. Μάλιστα οι γονείς τους το είχαν μάθει την επόμενη μέρα του μυστηρίου.

Με το Μίλτο Σωτηριάδη γνωρίστηκαν μέσα στους καλλιτεχνικούς κύκλους στους οποίους κινούνται και οι δυο, σύντομα συγκατοίκησαν και στη συνέχεια μετακόμισαν μαζί στο Λονδίνο όπου και συνέχισαν τις μεταπτυχιακές τους σπουδές πάνω στην Υποκριτική και τη Σκηνοθεσία στη RADA (Royal Academy of Dramatic Arts), τη Βασιλική Ακαδημία θεάτρου.

Μίλτος Σωτηριάδης Παπαγεωργίου Στάνκογλου Καραμίχος

Μίλτος Σωτηριάδης

Περήφανος για την καταγωγή του ο Γιώργος Νταλάρας: Αυτή είναι η περιοχή από την οποία κατάγεται!

Ο Γιώργος Νταλάρας (Κοκκινιά, 29 Σεπτεμβρίου 1949) είναι Έλληνας τραγουδιστής και μουσικός. Τον Οκτώβριο του 2006 ανακηρύχθηκε Πρεσβευτής Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

Γεννήθηκε στην Κοκκινιά του Πειραιά. Η μητέρα του καταγόταν από την Μικρά Ασία κι ο πατέρας του ήταν ο ρεμπέτης Λουκάς Νταράλας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share