Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Επικός Κωνσταντίνος Δέδες σε Νίκο Μουτσινά: «Θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο ότι...» (Video)

Έφερε τα πάνω κάτω ο οδοντίατρος

9 Αυγούστου 2022 16:30
Επικός Κωνσταντίνος Δέδες σε Νίκο Μουτσινά: «Θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο ότι...»  (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άνω κάτω έκανε πριν λίγο καιρό το πλατό του Νίκου Μουτσινά ο οδοντίατρός του -που είναι και πρόεδρος της Τεχνόπολης- Κωνσταντίνος Δέδες.

Δείτε επίσης: Δεν είναι σαν τον Κωνσταντίνο Δέδε: «Ζήλευα πολύ όταν η Ζέτα Μακρυπούλια είχε ερωτικές σκηνές με τον σύζυγό μου»

Με την ιδιότητα του οδοντιάτρου ήθελε να αποκαταστήσει μία ψευδή… φήμη έτσι προχώρησε στην εξής αποκάλυψη: «Θα ήθελα να ενημερώσω εσένα αρχικά για να ενημερώσεις τον κόσμο ότι δεν έχεις καμία γέφυρα στο στόμα! Έχεις μόνο μονήρη δόντια, θέλω να τελειώσει αυτός ο διασυρμός!»

Κατόπιν άλλαξε δύο φορές θέση για να βρει το σωστό του προφίλ.

Διηγήθηκε το παρασκήνιο της πρότασης για την Τεχνόπολη αποκαλύπτοντας ότι αμέσως μόλις του έγινε η πρόταση πήρε τον Νίκο Μουτσινά.

Του έχει ξυπνήσει η ιδέα να πολιτευτεί; «Όχι, δεν μου έχει γεννηθεί αυτό. Αν θα μου έρθει θα είναι ξαφνικά σαν κεραμίδι. Δεν νιώθω πολιτικός».

Δείτε το βίντεο

Φτωχική η καταγωγή του όπως και της Μακρυπούλια: Αυτοί είναι οι γονείς του Κωνσταντίνου Δέδε και η δουλειά τους που απέρριψε

Η Ζέτα Μακρυπούλια φημολογείται έντονα εσχάτως, ότι είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ στο πλευρό του Κωνσταντίνου Δέδε, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο μέχρι και για παιδί, που σκοπεύει να αποκτήσει το ζευγάρι.

Ο γνωστός οδοντίατρος μοιάζει να είναι εκείνος, που της έχει φέρει ξανά το χαμόγελο. Οι δυο τους έχουν, μάλιστα, πολλά κοινά σημεία, με την ταπεινή καταγωγή τους να είναι ένα από αυτά.

Η... ταπεινή αρχή του Δέδε και η μεγάλη του απόφαση

Η Μακρυπούλια, άλλωστε, δεν το έχει κρύψει και πολλές φορές πηγαίνει για διακοπές στο χωριό της, την Ποταμούλα Αιτωλοακαρνανίας, εκεί που πέρασε τα περισσότερα καλοκαίρια της παιδικής της ηλικίας. Εκεί βρίσκονται και οι γονείς της, Κική και Κώστας Μακρυπούλιας, που είναι πάντοτε υπερήφανοι για την κόρη τους.

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Δέδες μεγάλωσε στο Καπανδρίτι, σε αγροτική οικογένεια και με τον πατέρα του να τον παίρνει μαζί τους στις δουλειές, όπως το μάζεμα ελιών η το πάτημα σταφυλιού. Όπως έχει πει σχετικά, «ανάμεσα στην επιστήμη και την χειρωνακτική εργασία χωρίς δεύτερη σκέψη διάλεξα το πρώτο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share