Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022

Ανατρεπτική Ρούλα Κορομηλά: Μιλά πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας της: «Έγινα αγνώριστη!»

Τι εξομολογήθηκε;

9 Αυγούστου 2022 15:43
Ανατρεπτική Ρούλα Κορομηλά: Μιλά πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας της: «Έγινα αγνώριστη!»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγο μετά τη συνεργασία της με το Star και την εκπομπή “Όλε”, η Ρούλα Κορομηλά αποφάσισε να αποσυρθεί από τις τηλεοπτικές οθόνες. Ήταν, όπως καταλάβαμε από τη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά” μία δύσκολη περίοδος για εκείνη, γιατί αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η παρουσιάστρια που στιγμάτισε την ιδιωτική τηλεόραση μίλησε πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που την κράτησε μακριά από τις κάμερες και τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετώπισε εκείνα τα χρόνια…

Δείτε επίσης: «Αυτά που έζησα με τη Ρούλα Κορομηλά...» - Η αποκάλυψη του Πάνου Μιχαλόπουλου χρόνια μετά το διαζύγιο

“Αν δεν ήμουν θετικός άνθρωπος δεν θα μπορούσα και να το ξεπεράσω. Καμιά φορά μας δίνει η ζωή κάποια χτυπήματα και ξαφνικά ανατρέπονται τα πάντα. Βίωσα μια κατάσταση η οποία ήταν δύσκολη, δυσάρεστη, πίστεψα κάποια στιγμή ότι μπορεί να μην επανέλθω, να μην μπορώ να περπατήσω, να μην μπορώ να χαμογελάσω, να μην μπορώ να μοιράζομαι ωραίες στιγμές με τους ανθρώπους γύρω μας. Βίωσα κατάθλιψη, είπα «εδώ τελειώνει όλο αυτό». Αιωρείται ένα «γιατί».

 Ρούλα Κορομηλά

Πρέπει να είμαστε δυνατοί, δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω. Ότι κι αν προκύπτει, υπάρχουν λύσεις. Αν εμείς δεν πιστέψουμε ότι ο ήλιος θα μας χαμογελάσει και θα έρθουν καλύτερες μέρες, δεν θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τίποτα. Είναι θέμα δύναμης και ψυχής. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα δύσκολα. Πάλεψα, προσπάθησα και θεωρώ ότι το ξεπέρασα. Έφτιαχνα εικόνες και έλεγα «σε 10 μέρες θα δω αυτό, σε 15 μέρες θα είμαι έτσι, σε 20 μέρες θα κάνω διακοπές».

Είχα μάθει να διασκεδάζω τον κόσμο και να του δίνω χαρά και δεν θέλω να μεταφέρω στους ανθρώπους το πρόβλημά μου. Είχα απομονωθεί τον πρώτο καιρό, δεν ήθελα να βλέπω κανέναν πλην της οικογένειάς μου και δύο φίλων. Υπήρχαν φίλοι μου από τη showbiz που έρχονταν στο σπίτι, δεν ήθελα όμως να με βλέπουν. Από τις κορτιζόνες είχα πρηστεί και ήμουν εντελώς αγνώριστη. Ήμουν τεράστια, δεν φαινόταν τίποτα, παρά μόνο η μύτη μου. Δεν μπορούσες να αναγνωρίσεις τα μάτια μου. Ντρεπόμουν να με δουν… Αλλά από την άλλη, λέω «Γιατί να ντρέπομαι για το πρόβλημά μου; Πρέπει να το μοιράζεται κανείς αυτό που βιώνει”, είπε η Ρούλα Κορομηλά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share