Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τέρμα ανανεωμένη η Ρένα Μόρφη - Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της που δεν περιμέναμε (photo)

Η φωτογραφία που δημοσίευσε

9 Αυγούστου 2022 15:21
Τέρμα ανανεωμένη η Ρένα Μόρφη - Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της που δεν περιμέναμε (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρένα Μόρφη διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και όσο περνάει ο καιρός, δημοσιεύει όλο και περισσότερα στιγμιότυπα από την ζωή, την καθημερινότητα αλλά και την δουλειά της.

Αυτή τη φορά, η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, δείχνοντάς μας την μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της.

Δείτε επίσης: Επιτέλους ήρθαν τα ευχάριστα - Σούσουρο με την ανακοίνωση για τη Ρένα Μόρφη

Όλα στη φόρα για τη Ρένα Μόρφη: «Είχα ξεμυαλιστεί με το...»

Η Ρένα Μόρφη είναι μια αγαπημένη τραγουδίστρια και μια εξαιρετική παρουσιάστρια στο «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ, που ολοκληρώθηκε για φέτος, έχοντας αποδείξει πως είναι... πολυπράγμων στην καθημερινότητά της.

Η ίδια έχει πει για την ενασχόλησή της με το τραγούδι: «Στη δευτέρα λυκείου ξεκίνησα μαθήματα φωνητικής και πάντα το όνειρό μου ήταν να έρθω στην Αθήνα και να ασχοληθώ με κάτι καλλιτεχνικό. Είχα διάφορες ανησυχίες, ωστόσο μέσα από μια συναυλία του Φοίβου Δεληβοριά στο Βόλο, κατάλαβα ότι αυτό που θέλω περισσότερο είναι να βρίσκομαι πάνω στη σκηνή και να μοιράζομαι αντίστοιχες στιγμές. Σπίτι έπαιζε πάντα πολύ ραδιόφωνο. Συχνά ένιωθα ότι ήμουν εκτός μόδας, όσον αφορά τα ακούσματά μου και τη μουσική που μου άρεσε.

Ρένα Μόρφη

Ρένα Μόρφη: «Είχα ξεμυαλιστεί με το...»

Τι είναι τελικά πιο δύσκολο, το πτυχίο στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό ή το τραγούδι;

«Ξεκίνησα στη Φιλοσοφική, αφοσιώθηκα στις σπουδές. Ωστόσο, επειδή είχα ξεμυαλιστεί με το τραγούδι, ήξερα ότι θα ακολουθούσα αυτόν το δρόμο. Το κλασικό λαϊκό τραγούδι ή το τραγούδι γενικότερα και η Ιστορία έχουν μία σύνδεση μεταξύ τους. Προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν και τα δύο την ανθρώπινη ψυχή», λέει η Ρένα Μόρφη στο περιοδικό Τηλεθεατής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share